PR CUAET
-
Нікого ще не номінують, просто в тих хто подав ЕОІ до 15 небуло видно балів і їх (бали) криво коряво наразі ААІП намагається порахувати і викласти, а в тих хто після 15 подали бали видно...і ось ті хто До трохи панікують...якщо Ви впевнені що в Вас є помилка то видаляєте свій ЕОІ та створюєте новий
-
Підкажіть будь ласка, перебувала в Польщі 45 днів - між Україною та Канадою. Це написала в формі про подорожі. А чи потрібно в частині про адреси проживання вказувати Польщу? Ми там по суті з місця на місце кочували по Варшаві поки я візи оформлювала. Песель не отримувала.
-
Ну я думала якщо вже бали номінують, то може всора був дедлайн заповнень, ніде вони ж точноі дати не вказували… Дякую
-
Дякую! Хочу зрозуміти, чому саме при отриманні eCOPR. Де цю інформацію взяти.
-
Если рак - то с большой долей вероятности или подавать на H&C, или задействовать H&C факторы в рамках других программ (если подходит под другие)
-
Приходьте на 08.15. Можна і за пів години - це суттєвого значення немає.
-
Дякую дуже за поради)
-
В мене також чоловік карпентер, але галочку не ставили, бо там є умова - маєш ліцензію = маєш бали. Я питала вже в трьох різних консультантів і ті сказали, не ризикувати і не ставити галочку, бо потім коли прийде діло показати сертифікат чи ліцензію, а у вас її немає, то буде вважатись обманом. Нам просто везе, що для карпентера ліцензія необов'язкова, тому ми можемо подаватись. А от для електриків до прикладу ліцензія обов'язкова і таким чином вони ще отримають 10 балів за ліцензію.
-
Підкажіть, де ви рекомендуєте дивитись сьогодні? Де ближче до місця проживання чи як? Бо вже готові і їхали і летіти, аби тільки слот був
-
Ага, зрозуміла, дуже дякую. Наприклад якщо мама головний апплікант, то я підписую з нею тільки? А вона потім в аплікації вже додає тата та дві сестри? У решти родини тобто не буде декларації зі мною. Вірно?