PR CUAET
-
літати можна?
-
у меня спрашивали. но не было с собой
-
Не чула такого, за останній рік
-
С 20 го
-
Добрый день Подскажите, связывался ли кто-то с консульством Торонто по поводу доставки паспорта? 3.10 был изготовлен, подала заявление на ускоренную доставку 4.10, но в ответ тишина по сей день Нужно ли что-то делать в таком случае или просто ждать?
-
Все можна. Я ловила два, відміняла один не потрібний
-
Как-то писали, что можно иметь 1 взрослый и 1 детский слот в одном консульстве и ещё 1 слот в другом консульстве на один аккаунт.
-
Update: 06.01.24 - application submitted 15.10.24 - запит на біометрію. Одна особа, Калгарі.
-
Не вийде зловити у вас два дорослих слоти, бо система не дозволяє 😭
-
Я ловоли два дорослих слоти в різні консульства місяц назад. Ви можете протестувати наприклад на Угорщині і Перу
-
Добрый день, кто знает как сейчас с оформлением загран паспортов в ДП документ для мужчин? Обязателен ли военник и резер+? Военника изначально нет и как я понял оформить за границей невозможно
-
Він поки що доступний лише на сайті, не в застосунку
-
Можна два одночасно впіймати якщо один до 16 інший після 16 років. Люди не одноразово жалілися тут що як хочеш два дорослих або два дитячих система пише "що ви вже маєте"
-
Дякую за відповіді 🙏
-
Перенесла Ваше запитання до гілки ВЕС
-
Я питаю різницю між copr (який в мене вже є в трекері), та листом e-coPR
-
вітаю можливо в когось таке вже було що у Wes немає в списку мого навчального закладу, що ви робили в такому випадку ?
-
Бо при одержанні eCopr ви стаєте постійним резидентом, і відповідно всі візи і візові заявки стають недійсними
-
вітаю можливо в когось таке вже було що у Wes немає в списку мого навчального закладу, що ви робили в такому випадку ?
-
Найкраще тестувати на Вірменії, Єревані, там слотів на рік вперед доступно
12 Jan 2024, 17:45
287862/429859
less than a minute ago