PR CUAET
-
Update: 06.01.24 - application submitted 15.10.24 - запит на біометрію. Одна особа, Калгарі.
-
Не вийде зловити у вас два дорослих слоти, бо система не дозволяє 😭
-
Я ловоли два дорослих слоти в різні консульства місяц назад. Ви можете протестувати наприклад на Угорщині і Перу
-
Добрый день, кто знает как сейчас с оформлением загран паспортов в ДП документ для мужчин? Обязателен ли военник и резер+? Военника изначально нет и как я понял оформить за границей невозможно
-
Він поки що доступний лише на сайті, не в застосунку
-
Можна два одночасно впіймати якщо один до 16 інший після 16 років. Люди не одноразово жалілися тут що як хочеш два дорослих або два дитячих система пише "що ви вже маєте"
-
Дякую за відповіді 🙏
-
Перенесла Ваше запитання до гілки ВЕС
-
Я питаю різницю між copr (який в мене вже є в трекері), та листом e-coPR
-
вітаю можливо в когось таке вже було що у Wes немає в списку мого навчального закладу, що ви робили в такому випадку ?
-
Бо при одержанні eCopr ви стаєте постійним резидентом, і відповідно всі візи і візові заявки стають недійсними
-
вітаю можливо в когось таке вже було що у Wes немає в списку мого навчального закладу, що ви робили в такому випадку ?
-
Найкраще тестувати на Вірменії, Єревані, там слотів на рік вперед доступно
-
Ксерокопї Роздрукований пдф файл з кюаркодом з Резерв+( обов'язково) Закордонний: першої сторінки і віза. Внутрішній: перша і продовження по віку + прописка ВП ІПН Будь який док підтвердження місце проживання в Канаді ліцензія або договір з Ленд-Лордом або чек на оплату житла. Якщо ловили діти слот копія документу який підтверджує рідство. І не забудьте про оригінали, оплату. Якщо є можливість зробіть всі копії кольорові з ними зручніше працювати, але приймуть і чорно- білі.
-
Дай Бог🙏
-
maps.app.goo.gl/cWZNLhSjDRjkm1yq6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Можна піймати один дитячий і один дорослий на один обліковий запис. Не важливо в якому консульстві ловите. Вам не дасть другий дорослий слот в іншому консульстві піймати. Це можливо тільки після відмови від існуючого слоту, або його використанні. Це ліміт в системі.
-
Хорошо там де нас нема!)
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как сохранить на компьютере заполненную форму 0191. У меня получается только заполнить и сразу распечатать и отсканировать. Но нотариус просит НЕ скан.
-
Добрый день, кто знает как сейчас с оформлением загран паспортов в ДП документ для мужчин? Обязателен ли военник и резер+? Военника изначально нет и как я понял оформить за границей невозможно
12 Jan 2024, 17:45
287869/435635
4 minutes ago