PR CUAET
-
Дай Бог🙏
-
maps.app.goo.gl/cWZNLhSjDRjkm1yq6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Можна піймати один дитячий і один дорослий на один обліковий запис. Не важливо в якому консульстві ловите. Вам не дасть другий дорослий слот в іншому консульстві піймати. Це можливо тільки після відмови від існуючого слоту, або його використанні. Це ліміт в системі.
-
Хорошо там де нас нема!)
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как сохранить на компьютере заполненную форму 0191. У меня получается только заполнить и сразу распечатать и отсканировать. Но нотариус просит НЕ скан.
-
Добрый день, кто знает как сейчас с оформлением загран паспортов в ДП документ для мужчин? Обязателен ли военник и резер+? Военника изначально нет и как я понял оформить за границей невозможно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/application-approved.html. Copr - підтвердження надання права на одержання статусу Пр, eCopr - лендінг, коли ви його вже одержуєте. Можна одержати копр і ніколи не стати пр.
-
Як зробити LOE і додати до форми 5710 на продовження WP, хто таке робив підкажіть будь ласка 🙏
-
ето как В Израиле Арабы!)
-
Дякую!
-
Вибачте сьогодні слоти мають бути в якому місті?
-
Підкажіть будь ласка подальші кроки:Оновила дані в резерві і пише,що не повна інформація,зверніться в тцк,як мені бути,як сформувати той витяг і код для паспорта?Подача на паспорт 18 жовтня 😢
-
Зайдіть в активні записи там де слот Там є функція відмінити запис
-
Те ж саме Загального балу «points awarded» немає, хоча заявка modified
-
Вона відозбразиться у Вас в gckey акаунті.
-
Добрый день! А как слот отменить?
-
Потеряла номер для отслеживания паспорта (ідентифікатор сессії). Что теперь делать? Писать в консульство? Кто сталкивался?
-
Добрий день, підскажіть будь-деска скільки часу після проходження біометрії чекати на якесь підтвердження, що біометрія була зроблена. І який наступний запит може бути? Дякую
-
Написали вам
-
Дякую за відповідь. Ось це я і хочу зрозуміти. Бо наприклад мене на роботі не розуміють коли th, наприклад 33 коли кажу англійською. Я розумію що треба працювати над звуками, вимовою і тд.
12 Jan 2024, 17:45
287883/433028
3 minutes ago