PR CUAET
-
Навіть якщо нема рахунку в Монобанк?
-
Не надають *
-
Доброго дня ! Чи прийме Оттава якщо ти з Британської Колумбії ? Бо читала що Эдмонтон приймає тільки Альберта, Британська Колумбія, Саскачеван, територія Юкон та Північно-Західні території
-
Доброго дня підкажіть чи довідка про не судимість в Україні має бути зроблена в консульстві чи є інші шляхи?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо в мене дані про батька, тільки його прізвище, ім'я, по-батькові у свідоцтві про народження, то як мені заповнити поля, де його дані, тобто більше мені нічого про нього не відомо?
-
Скажіть будь ласка,ціну апостиль диплому
-
Дякую
-
Фото для дитини до 12 років розмір 10х15. З 12 років фотографують в консультстві
-
Даже если нет, я так себе делала, я тоже не живу в Украине больше 10 лет и никаких счетов там нет. Они вам пришлют договор на карту онлайн, его нужно акцептировать иначе не пропустит
-
Я не розумію чому 40+10 а не 50+10. Може я не так рахую. Чи то глюк на сайті?
-
докласти джоб офер + пейстаби.
-
Дякую!
-
Чи варто чекати сьогодні слоти ,консульство нічого не публікувало ?
-
Хто може підказати, що робити якщо з попередньої роботи менеджер не хоче давати референс летер, просто принципово. Людина відпрацювала там 8 місяців і виходить дарма
-
Подскажите пожалуйста по SINP в кабинете написано номинацию одобрено, но само письмо еще не пришло. Я должна его скачать где-то?
-
Добрий день! Хто знає, якщо оформити паспорт в Оттаві, можна буде потім доставку DHL замовити на Едмонтон ?
-
Так, дякую! Не ту 10 обвела
-
Тоді додавати те що є.
-
То у всіх так ?я думала 10 додадуть окремо. З таким балок прийдеться довго чекати😒
-
правильніше буде: нижня десятка - це джоб оффер.
12 Jan 2024, 17:45
288001/431453
about a minute ago