PR CUAET
-
правильніше буде: нижня десятка - це джоб оффер.
-
Це одна і таж 10
-
Я заповнила EOI в перший день а зараз не можу його знайти, в active EOI немає , в кого таке було ?
-
Нажаль тут в більшості +- такий, ви ще можете пере здати англійську і отримати на 2 бали більше
-
Чи можете порекомендувати справді хороший сервіс для зайняття черги в консульство Канади в Торонто? Щоб були прийнятні ціни, швидкість обслуговування та порядність. А як я можу це зробити сам, якщо в українському консульстві в Торонто, наприклад, зараз взагалі немає жодного вільного слоту - і коли будуть, невідомо. Я заходив уже разів 20 точно - пусто. Це що, просто на удачу заходити? Так можна і рік заходити безрезультатно, але у мене залишилося 6 місяців до закінчення паспорта, і я не зможу оформити продовження робочої візи. Як же бути? Можливо, хтось знає, у які дні та в який час з’являються вільні слоти в українському консульстві в Торонто... Що робити?
-
Доброго дня всім Чи підходить для PR витяг про не судимість з Дії або services.mvs.gov.ua чи все таки потрібно через консульство ? І якщо ні то які ще варіанти є і як вони мають виглядати. п.с. чат читав але так і не знайшов конкретної відповіді www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates.html тут зрозумів тільки те що потрібно переклад якщо вона не на англ або фран мовах
-
А як ви знаєте який офіс розглядає?
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Дякую знайшла і поставили бали я чомусь думала що буде трішки вище , і що тепер чекати на вибірку
-
Сьогодні рівно о 18 годині по часу консульства. Подивіться в закріплених повідомленнях групи, щоб мати уяву, як ловити слот