PR CUAET
-
Так, і дорослі і дитячі. Але не вживалося Підтвердити ((
-
Судячи по їх патерну вони що два тижні також повинні виставляти, тому може сьогодні будуть слоти ще
-
Подскажите, пожалуйста, документы с переводом, то есть нужно крепить оригинал, например, свидетельство о рождении в обязательное документы. А это же свидетельство с переводом нужно крепить в дополнительные документы, там, где есть вкладка переводы или всё вместе с переводом нужно крепить в обязательные документы вместе с оригиналом?
-
GST?
-
Бо на нові воркперміти треба до березня встигнути нові паспорти подати
-
Не подскажите если словила не тот слот, нужен после 16 а поймала до 16 примут в консульстве?
-
Підкажіть, для подачі на зак.паспорт є такий пункт: копія підтвердження адреси проживання в Україні (витяг, копія внутрішнього паспорта, де зазначена ваша адреса). Чи достатньо буде лише копії внутрішнього паспорта з адресою? Паспорт старого зразка, не ІД картка. Витягу немає, через дію теж не підтягує
-
Мені чомусь не приходить емейл
-
Привіт чи були сьогодні в Торонто слоти?
-
Я бачила багато часу. Прям багато. Але жодного разу не вдалося підтвердити. Напис, що час вже зайнятий
-
У мене взагалі були відсутні слоти в Торонто, ловили разом з чоловіком. Та і інформація на сайті відсутня щодо слотів сьогодні.
-
І це тільки в Канаді так, якщо вибрати інші країни, то повно місць, тільки тут такий психоз!
-
Старайтеся заходити на сайт в інші дні. Я так спіймала вночі чийся відмовний. Також вже паніка, бо ловила 8 місяців
-
Ох жесть... Сподіваємося ми всі скоро почнемо отримувати
-
Скаржились вже, не допомагає (((
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка працювала в пекарні ,production line worker,що за NOC,бо ніде не можу знайти
-
Там ось таки новини :(
-
З 12 вересня
-
В вас також цей офіс? Montreal? А з якої дати чекаєте eCoPR?
-
Це слот! Замазюкайте телефон та пошту, хоча я дивлюся у вас і так 99+
12 Jan 2024, 17:45
288213/450229
4 minutes ago