PR CUAET
-
Сколько стоит подать сейчас доки на PR,семья из двух человек?Спасибо.
-
Скажете що забули дома . Я не брав оригіналу wp ,сказав не взяв не бачив сенсу
-
Цього достатньо. Ви спіймали слот)
-
Так як Ви останнім зазначили
-
Допоможіть будь ласка 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 В мене також типу не вдавалось підтвердити, але тепер є таке.. Проте емейла немає..
-
Було багато варіантів на дитячі, але розбирали швидко, ми ловили з 3 гаджетів, і просто не стихали бо потім світилось вже зайнято
-
Доброго вечора! Не знайшла пошуком інформацію про land transfer tax rebate. Чи може хтось підказати детальніше? Коли ми купували будинок, нам Адвокат казав, що як тільки ми отримаємо PR, ми можемо подати на land transfer tax rebate. Коли скачала заявку на повернення, там ще потрібно підписати декларацію, що ви є first home buyer anywhere in the world. А я думала, що то тільки першій раз покупець дому в Канаді.
-
Добрий день! На які дати викладатиме сьогодні слоти Едмонтон, нагадайте, будь ласка?🙏🏻😌
-
Коли ? як це зрозуміти ? :(
-
www.eventbrite.ca/e/business-development-training-program-for-newcomers-tickets-1047954509147?aff=ebemoffollowpublishemail&ref=eemail&utm_campaign=following_published_event&utm_content=follow_notification&utm_medium=email&utm_source=eventbrite
-
Спеціально так роблять, ускладнюють життя своїм громадянам.
-
Можно спитати, де можно отримати цей витяг? Є тільки ID карта, нема старого паспорта
-
Около месяца
-
Якщо мама зловила на себе слот в Торонто , дочці 16 років . Чи може дочка по цьому слоту здати без мами собі на паспорт і які для цього потрібні документи?
-
Я чула, що вся родина може подаваться ,якщо словили хоч один слот.
-
Отримала картку 08.10.24
-
Підкажіть будь ласка Чи дійсно потрібен оригінал свідоцтва о народженні або достатньо в Дії показати це свідоцтво о народженні
-
Дякую за відповідь. Є група в what’s app для тих, хто чекає на П2/ecprp з Монреалю. Згідно хронології учасників тієї групи, термін очікування на P2 теж день біля двох тижнів. Я чекаю вже 12 днів ☀️
-
Такая страна
-
Хтось зміг зловити Торонто дорослий?
12 Jan 2024, 17:45
288253/434438
2 minutes ago