PR CUAET
-
Так, обовязково потрібно їх повідомляти про зміну адреси. Самі форми переробляти не треба
-
Подскажите, почему Вы через консульство заказываете? Пытаюсь понять разве что-то изменилось. Не вижу требования иметь довидку в чеклисте и на сайте, которая прошла консульство именно.
-
До року. Але якщо були в Канаді часто можуть заразувати і після року
-
Не завжди. Якщо є варто додавати щоб потім уникнути якраз реквестів.
-
Паспорт якщо англійською, то перекладати не потрібно
-
Якщо були в Канаді і не виїздили на довго, то шанс не мізерний, а таки високий що не потрібно буде новой медицини
-
Можете прикріпити. Якщо треба буде нову вам скажуть
-
Так потрібно
-
В публічній полісі яка її регулює. Там написано до 22 жовтня 2024
-
Дякую :)
-
Так
-
Від працівника часто нічого не треба, досить підписаного job offer - все решта документи від роботодавця
-
не треба
-
То не можна для чоловіка і дружини робити 2 окремі профілі ?
-
Це не ідеально, але пройдіть хоть зараз, поки не прийшли листи шастя, може все бути ок
-
400 тис
-
А таке питання коли роблять LMIA, то треба давати справку про несудимість? :) буду вдячна за відповідь
-
З Еніку вже написали, що мої документи в процесі. А переклад я маю завантажити самостійно. Як це зробити?
-
Ні, не обовязково. По перше є LMIA бувають не для WP а чисто під ПР, вони взагалі не дають можливості отримати WP? а просто дають 50 балів
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо я маю переклад диплому, то як мені його завантажити у WES?
12 Jan 2024, 17:45
28828/447265
4 minutes ago