PR CUAET
-
Не вангуем чтобы после нового года выборка была)
-
Так
-
Уточните: "сегодня в Эдмонтоне" или "в принципе"
-
@e_balanovska ось
-
З якого пристрою краще намагатись зловити слоти, з телефона чи ноутбука?
-
Я ось коли побачив слот на 24, очей від ноутбуків не відривав. З одного кожні пару секунд оновлював сторінку, з другого чекав "на жаль доступних дат немає". Наступна дату яку побачив була 28... задрали вже боти
-
Якщо данні оновлені, і вказана адреса за кордоном, то навіть якщо щось прийде, то його можна оскаржити дуже легко, так як данні були до прикладу оновлені вчасно, а також те що у вас всі документи на руках які підтверджують проживання за кордоном.
-
На эдмонтон будут что то еще кидать как думаете ?
-
Чоловік мій зловив для себе одного вівторка і ще раз на сина , тому це реально
-
я не пропадав і відповів ще і вас відмітив
-
Дякую, пошукаю чи щось залишилось
-
Я зловила 4 слоти. 2 Торонто, 2 Оттава
-
Ви повернулись , так була дата 29?
-
Я с телефона видела 27 число выбрала время но на почту ничего не пришло (но дату видела
-
а навіщо організовувати все цивільно, якщо ми в Північній Америці як на підводці - нікуди ми звідси не дінемося і будемо лапати ті слоти до переможного кінця
-
Вам повинні були дати лист, в клініці в якій ви проходили цей медікал екзамен.Вигрузити вони його не зможуть так як не мають доступу до вашого тесту. Тому буде потрібно знову його здавати.
-
я не уверена, что все кто пишут, что словили, на самом деле словили. но приятнее верить, что такие есть 🤷♀️
-
наприклад?
-
А я думаю, что все, кто там указал данные, всем придёт повестка, неважно какая. Даже если это уточнение данных, он же все равно не придёт в тцк, так что это штраф.
-
Понимаете , если другой вид услуги выбирать , с телефона, тогда вообще ничего не увидите, только обновлять с телефона, да , с компа по другому
12 Jan 2024, 17:45
289719/412113
24 minutes ago