Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, подалась по гуманітарній програмі 6 місяців тому, зробили біометрію, та отримали номер заявки. На цьому все. Мій роботодавець зачиняється, планую подавати на benefits IE та шукати роботу. Я так розумію якщо IRCC запросить пейстаби( а це наче обов'язково), а я вже буду безробітня, то це вплине на мій PR???? Бо пейстабів не буде, а сидітиму на виплаті.  Чи якщо пару місяців на виплаті буду, це не вплине на  PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Як це зробити? Дайте ссилку будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, подалась по гуманітарній програмі 6 місяців тому, зробили біометрію, та отримали номер заявки. На цьому все. Мій роботодавець зачиняється, планую подавати на benefits IE та шукати роботу. Я так розумію якщо IRCC запросить пейстаби( а це наче обов'язково), а я вже буду безробітня, то це вплине на мій PR???? Бо пейстабів не буде, а сидітиму на виплаті. Чи якщо пару місяців на виплаті буду, це не вплине на PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Fine, they can join again.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7166310792T Offline
    t7166310792T Offline
    PR CUAET Bot
    wrote on last edited by
    @calgarystoday [420474174] розблоковано
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    /unban @calgarystoday
    1 Reply Last reply
    0
  • t758704587T Offline
    t758704587T Offline
    Vova Vlodko
    wrote on last edited by
    Думаю, що слідуючі відбірки будуть з меншими балами, питання коли і питання на скільки меншими балами + інтересно коли буде відбір по опортюніті стрім, бачив шо в якісь групі писали, шо є унікали в яких 89 балів 😱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Brick_and_forty
    wrote on last edited by
    В мене все тупо зависло на всіх компʼютерах, з телефона навіть не змогла зайти, чомусь не працював сайт. Довелось в дії разів 7 авторизуватись, коли о 18:00 вибило з сайту після декількох рефрешів сайту. і коли нарешті мені знову вже дало зайти, пройшло хвилин 10-15 і все було вже пізно 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maxim Zinchenko
    wrote on last edited by
    Интересно, много у кого тут есть больше 60 баллов?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    А що тут обирати ? В кризовій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    kozak
    wrote on last edited by
    ⁉️⁉️⁉️Якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий дозвіл на роботу (ворк перміт), ось що можна зробити: 1. Відправити запит через вебформу IRCC — це офіційний спосіб повідомити про зміну адреси. Проте відповідь може зайняти багато часу. secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 2. Використати кризову форму (Crisis Web Form) — якщо у вас є екстрена ситуація, що вимагає швидшої обробки, цей варіант може прискорити процес. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis 3. Оформити переадресацію через Canada Post — це дозволить вам отримувати листи на нову адресу, навіть якщо IRCC ще не оновило вашу адресу в системі. Можна зробити онлайн або підійти у будь яке відділення Canada Post біля вас. Mail Forwarding: www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/personal/mail-forwarding.page 4. Спробувати зателефонувати на гарячу лінію IRCC — хоча додзвонитися складно, це теж варіант. Важливо бути наполегливим і спробувати в різні години. +1 (888) 242-2100 🇨🇦Якщо є можливість, краще повідомляти про зміну адреси заздалегідь, щоб уникнути затримок у процесі отримання документів. Всім гарного дня🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Так бачила теж писали в групах теж туризм і ресторани в когось були 50-57 то їх не обрали писали і питали типу є сенс далі чекати їм якщо не прийшов зараз лист запрошенням
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    В условиях FHSA не иметь жилплощади в Канаде, а не в других странах. Об этом написано в условии счета и еще раз вы это подтверждаете, когда снимаете деньги с FHSA на покупку жилья (вопрос так и звучит - в КАНАДЕ, а не где-либо в мире)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5361938930T Offline
    t5361938930T Offline
    Jool
    wrote on last edited by
    Нема сертифікату нема балів
    1 Reply Last reply
    0
  • t457165193T Offline
    t457165193T Offline
    Victoria Nesteruk
    wrote on last edited by
    Моє припущення, просто не пощастило, той день зі слотами 20 секунд активний і все. В цей час як раз могла ще завантажуватись сторінка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    В мене так само було раніше,коли через Дію заходила. Так це дратувало,особливо коли по 40 хв не можеш увійти,а вони просять тебе посміхнутись.Зараз захожу через банк ID Монобанк, не висить взагалі .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Як це вплине на PR, якщо IRCC зробить запит пейстабів, а ты тимчасово сидиш на виплатах? Відмова?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maxim Zinchenko
    wrote on last edited by
    Как можно получить баллы carpenter за red seal если обучение 4 года?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Це не так, спитайте в chatgpt. В формі rc725 на qualifying withdrawal є питання 3. At any time during the period beginning January 1 of the fourth year before the year of the qualifying withdrawal and ending 31 days before the date of the qualifying withdrawal, did you own or jointly own a home (located in Canada or not) that you occupied as your principal place of residence? Аналогічні умови і для відкриття FHSA на сайті canada.ca. А от для поповнення FHSA таких обмежень я не знайшов, тому і виникла така ідея
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    В Скоша банке дают подписать анкету от cra, где написано, что не должны были проживать в своей недвижимости везде, не только в Канаде. В СИБС такую анкету не давали.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags