PR CUAET
-
Чому трансфер FHSA to RRSP має збільшити contribution limit RRSP? Чи я не так розумію ваш 2-ий пункт?
-
100%
-
Так там навіть багато хто має просто 70-78 це вже гарні бали і можна просто сидіти і чекати на стульчику рівно
-
Хто вам точно скаже? Усі кажуть що не бажано сидіти на виплатах, та ситуації різні, це ж тимчасово, може до розгляду з їх темпами будете з роботою і все буде добре
-
Только обучение 4 года, а work permit заканчивается через 1.5:)
-
Не підкажу, я взагалі ніякі пейстаби не слала, сиджу з дитиною, не працюю. Але їх рішення не маю, тому не уявляю як воно буде
-
У формі на визначення qualifying withdrawal є в Канаді чи поза межами. Тому як на мене нажаль однозначно
-
"оплатите сборы" - це і є посилання.
-
Так тільки одне питання як в них виходить стільки років жити на ворк перміті Це же треба знайти роботу який заходить тобі робити всі ці документи на ворк перміт від роботи я так розумію
-
Де дивитись ці бали і мою заявку? Я дупель, зараз не можу знайти де це дивитись… заявку я якось подала тоді, просто загуглила і за посиланнями перейшла, а тепер не знаю де це дивитись🤦♀️
-
Тут у вас питає які саме Фі ви хочете сплатити. Обирайте те що відноситься до вашої програми. Скоріше за все це другий пункт
-
Вітаю! Є питання щодо заповнення форми 5710 на продовження Open work permit. Там де потрібно вказати місця роботи за останні 10 років і тільки 3 графи. Одна для поточного місяця роботи і 2 для попередніх. Як туди вставити додаткові графи? Написано, що потрібно роздрукувати додаткові аркуші. Чи цю форму потрібно ще й роздруковувати? Не онлайн подача? Дякую