PR CUAET
-
Добрый вечер! Подскажите, кто сколько ждет или ждал справку о несудимости из консульства в Эдмонтоне, начиная с весны? Уже 6 месяцев ждем её
-
Якщо мова йде про тест на комп'ютері (а це скоріш за все так і є), то перед вами всі питання і поля для відповідей. Не треба нічого запам'ятовувати, почули відповідь і зразу ж записали. Я робив без нотаток, 8.0 listening.
-
English как раз есть.
-
Ось, до речі, хороший сайт (мені сподобався) з великою безкоштовною базою для практики по всіх розділах. Для розуміння формату саме то. practicepteonline.com
-
Але переслухати не можна, і якщо не зорієнтувався одразу, вже деталей не відтвориш. Звісно краще одразу встигнути прочитати питання і знати про що будуть питати і саме це і відмічати/нотувати. Справа в тому що нотуєте ви лише правильну відповідь, а обрати треба з декількох, відповідно їх прочитати поки аудитор іде далі. Можна розгубитись. Але тут в кожного своя стратегія, я б не була категоричною.
-
Аплікацію на pr дитині, де мама з pr виступає як родич. Дитина ж мабуть не може бути головним заявником, чи може?
-
Не претендую на істину. Просто поділився власною думкою.
-
Мне нужно Слот
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо я з дітьми виїжджала з Канади більше ніж на 6 місяців, то потрібно повторно виконати медичний еміграційний екзамен, чи достатньо того першого, що був.
-
У супруга 66
-
Кожен другий вівторок. Наступна дата - 29 жовтня
-
Першу і третю неділю кожного місяця, вівторок?
-
В Едмонтоні слоти з'являються в проміжку з 18:00 до 21:00
-
Мені 3 потрібно)
-
Кто может конкретно сказать, когда появляется слот? Эдмонтон. Сколько раз не заходил в 6 часов поймать слот анриэл. И сколько по времени они будут появляться
-
А как выходит 66 баллов. Я что то не могу понять
-
Клуб боли и отчаяния - создатель группы просто гений, можно было даже не писать про слоты в консульство) просто клуб боли)
-
А може хтось будь ласка додати опитування хто скільки має балів?
-
На какие даты были сегодня слоты?
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
12 Jan 2024, 17:45
289892/451397
4 minutes ago