PR CUAET
-
Кто может конкретно сказать, когда появляется слот? Эдмонтон. Сколько раз не заходил в 6 часов поймать слот анриэл. И сколько по времени они будут появляться
-
А как выходит 66 баллов. Я что то не могу понять
-
Клуб боли и отчаяния - создатель группы просто гений, можно было даже не писать про слоты в консульство) просто клуб боли)
-
А може хтось будь ласка додати опитування хто скільки має балів?
-
На какие даты были сегодня слоты?
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
И как их забронировать?
-
Ми так всі переживаємо, рахуємо так всі ці бали, питаємо один одного щось , ділимся порівнюємо, намагаємся себе переконати що «а може…» а Трюдо візьме і от нове щось придумає з нового року, ось в нас наприклад з чоловіком різниця володіння мови, освіти і досвіду колосальна, а різниця всього 3 бали, як на мене вони ще будуть моніторити і удосконалювати самі себе, але все рівно удачі всім нам, бо як на мене теперішній відбір мало чим відрізняється від червневої «лотерейки»
-
Вот еще с Facebook. Так что рано расстраиваться, та и радоваться тоже….
-
1.Видаліть свій коментар з гілки Слоти( можливі дати) інакше буде мьют. 2. Прочитайте уважно все що сьогодні писали в цій гілці і вам буде все зрозуміло. Якщо будуть конкретні питання учасники гілки вам допоможуть.
-
А як таке глянути в кабінеті, в мене загальні бали
-
Как то так
-
Імена тут неважливі вже😝, можна просто «вони»
-
Федеральний уряд не має ніякого відношення до умов провінційних імміграційних програм.
-
Якщо з України, то НП, 2 тижні
-
А смысл LMIA оно баллы не добавит
-
Так я не пойму, по куает нужно брать LMIA или не нужно? На стройке карпентером работаю
-
Написали вам
-
Economic factors у вас лицензия есть? Там 10 баллов я смотрю добавилось и за job offer 10
-
Так вот жеж хз читаю чёта непонятно :) спс за подсказку
12 Jan 2024, 17:45
289906/444574
2 minutes ago