PR CUAET
-
Вітаю) можливо це вже у когось було, і я колись вичитувала, але пройшло багато часу. Питання: якщо заброньований слот випав на суботу, таке буває? На сайті консульства робочі дні з понеділка по п'ятницю. Тож працює консульство в суботу? Чи це якась технічна помилка. Наперед вдячна😊
-
Message from user Елизавета has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Екатерина Минина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю:) хто нещодавно забирав готовий паспорт в Оттаві? Які документи слід предʼявити і чи довго все зайняло? Дякую 🤗
-
Дякую вам за відповідь🌹 Гарного всім дня
-
Я прийшла о 9 ранку, в 9:30 вийшла з готовими паспортами (мій та дитячий). Забирати зі старими паспортами. Більше нічого не питали.
-
Нам адвокат говорил что будут запрашивать второй раз после AIP данные о работе и доходах. У меня тоже предприятие январь-февраль не работает, люди на выплатах от страховой находятся.
-
Я підписувала форму 0191 у commissioner, вони безкоштовно надають такі послуги. Підтвердження рідства ніхто не робить, що нотаріус, що commissioner затверджують тільк підпис
-
Можуть дати, якщо є letter of introduction. Але офіцери різні бувають
-
при одобрении пр вне канады выдают иммигриционную визу для вьезда
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Есть отличная штука - поиск по чату. Забили свой вопрос и видите, что писали по этому поводу.
-
Я думала январь весь получит в сентябре свои номера но скоро уже и октябрь закончится…
-
На прошлой неделе было несколько кейсов в пределах 11-13 ноября подачи.
-
Іноді консульство працює по суботах. По суботах прийом інвалідів та інших. Мабуть вирішили використати також час та дати пару апойтментів
-
Нет.
-
Ага чем дальше тем дольше. Поэтому строить прогнозы бессмысленно. Раньше и номера приходили за 2 месяца щас и за 10 не приходят
-
Message from user Екатерина Минина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я делала в Украине, сын 17 лет- в Варшаве, в Документе. Дочери пытаюсь словить слот в Отттаву и не получается. Чувствую, придется тоже в Польшу лететь
12 Jan 2024, 17:45
289991/441575
28 minutes ago