PR CUAET
-
Чоловіку зробили, як магістр.
-
Останні 4 роки
-
Через знайомих в Китаї, дуже швидко, безкоштовно та нічого нотаріально завіряти не потрібно було
-
Справа в тому що переклад потрібен зроблений саме там і завірений їхнім нотаріусом
-
Да. Просто надо пояснение написать почему просрочен паспорт
-
Вітаю!
-
Так, перекласти ще потрібно. Але з Китаю було дуже просто отримати, тому і здивувалась. Я нічого не завіряла нотаріально, аби її отримати 😱 все було дуже просто
-
Блин. Как у них 73-75? у них что, у всех канадское образование и родственники тут?
-
Хто може допомогти , прийшов запит в,юідправити інформацію про чоловіка . Як її відправляти , треьа створювати кабінет , лінкувати аплікацію , чи модна іншим шляхом ? Не можу залінкувати ніяк існуючу аплікацію....
-
Дякую! Річ у тім, що жодної згадки про кількість років немає. Це декларація first home buyer з провінції PEI. Як я розумію, провінція самостійно ставить умови щодо повернення land transfer tax.
-
Вчора багато було різного, хтось писав що з 73 балами отримав і тут же комент що "в мене 75 і нічого"...побачимо далі що буде
-
Доброго ранку, можна теж в особисті. Дякую
-
Так, бо не тільки по балам орієнтуються)
-
Кому потрібна довідка про несудимість із Китаю, http://www.visainchina.com/ Це агентство може допомогти, працюють з фотокопіями документів, але лише при умові, що у вас був ворк перміт, або стаді перміт виданий в Шанхаї.
-
Це обрали людину з 51 балом ? Правильно розумію ? Якщо так то це є вогник надії 🤞✨
-
Я думаю , таких не много. Короче, ждем)
-
так докторская так много не накидывает. там канадское образование, регулируемая профессия и родня нормально даёт. рурал ещё +11
-
Вот и я не понимаю. Видимо, с докторской степенью, родственниками канадцами и все это успели до 30 лет.
-
Він подавався до закону,тоді не мали б питати за QR code. А якщо після то як він подавався без QR code?
-
как бы это в обратную сторону не начало играть в свете последних событий
12 Jan 2024, 17:45
290081/435115
about a minute ago