PR CUAET
-
Це обрали людину з 51 балом ? Правильно розумію ? Якщо так то це є вогник надії 🤞✨
-
Я думаю , таких не много. Короче, ждем)
-
так докторская так много не накидывает. там канадское образование, регулируемая профессия и родня нормально даёт. рурал ещё +11
-
Вот и я не понимаю. Видимо, с докторской степенью, родственниками канадцами и все это успели до 30 лет.
-
Він подавався до закону,тоді не мали б питати за QR code. А якщо після то як він подавався без QR code?
-
как бы это в обратную сторону не начало играть в свете последних событий
-
🇨🇦 Відкриття наймасштабнішої Tax Clinic по всій Канаді! 🚀 Ми, Tax Canada Accounting, раді оголосити про відкриття наймасштабнішої Tax Clinic в країні на податковий сезон 2025! 🎉 🎯 Наша мета: 💪🏻Допомогти українцям, які борються за свободу своєї країни, та зібрати $1 000 000 для армії, служб надзвичайних ситуацій та дітей з прифронтових регіонів, які потребують медичної допомоги. ❤️ Підтримати канадців з малим доходом, які не можуть дозволити собі послуги бухгалтера. 🛬 Допомогти новоприбулим українцям зрозуміти податкову систему Канади та дізнатися про їхні права на виплати. 💼 🎓 Надати практичні навички нашим студентам для початку їхньої кар’єри в Канаді. 📈 📢 Набір волонтерів та кураторів для цього проєкту триває! Всі вимоги, бонуси та реєстрація доступні за посиланням: taxcanada.accountants/tax-clinic-form/ 🗓️ Дедлайн подачі заявок – 1 листопада 2024 (включно). 🗓️ Податковий сезон стартує 14 лютого 2025. 🗺️ Планується відкриття 50 офісів по всій Канаді, а також можливість онлайн-волонтерства. 💻Долучайтеся до нашої ініціативи та змінюйте світ на краще! 💙💛
-
А які дні? Також по вівторкам 15 та 30?
-
Или по тому что указано КУАЄТ....надеюсь,что они не зря создали этот вопрос и увидят реальное кол-во украинцев... Но это лишь надежды)
-
Оновіть резерв+
-
У моего мужа сейчас такая ситуация, а ему надо получить паспорт сегодня
-
Скільки вам років, якщо до 25 , то є можливість в Європі в ДП Документ зробити паспорт з одночасним оновленням даних. А так, наскільки відомо, то має бути для консульства тільки "на обліку ".
-
нервы уже на грани от этих ожиданий
-
ви в міністерстві працюєте? єдина правильна відповідь на такі питання наразі може лише така: 50/50 або продовжать або ні, (як в тому анекдоті)
-
Зараз вже ніяк не встигнете .
-
Ой и зачем я вас всех почитала уже с самого утра... снова теперь с этими дурацкими мыслями ходить весь день.🙄😒
-
В офісі, office clerk
-
А де ви працювали ?
-
((( Мда...вы правы, не отчаивайтесь,ваша вакансия вас уже ждет!!! Осталось немножко👌👌👌
-
Подскажите , если хотим подать родителей , но они сейчас не в Канаде их можно подать или нужно обязательно чтобы кто-то находился на момент подачи здесь ?
12 Jan 2024, 17:45
290095/472087
2 minutes ago