PR CUAET
-
Начебтр можна використовувати Дія.Підпис. Але я віддав перевагу SmartID від Приватбанку (для фізичних осіб): privatbank.ua/smart-id#how-create-smartid
-
Ну тоді відпадає питання, чому піти легшим шляхом, ніж спонсорство)
-
Згоден. Може давайте всі напишемо їм у фейсбук, щоб викладали одразу всі дати, як в Оттаві..
-
Дайте будь ласка знати якщо вдасться вирішити це питання
-
Так. Я замінив в Приват 24 український моб. номер на реальний Канадський. І таким чином захожу /через банк/ в РЕЗЕРВ +
-
Так усе в житі не легко 🤷♀️
-
це спонсорство (там не дуже легкі умови) і там тільки батьки, чоловіе/дружина, діти
-
Скажіть ловили з комп'ютера чи мобілки? Ми намагаємося зловити вже 3 місяці і безрезультатно. Причому ловимо усією сім'єю (4 людини) з різних ґаджетів🤷♀️
-
Ловила з ноута обидва рази
-
Намагаюсь знайти якесь рішення,писала в тцк,які документи треба для оновлення інформації,але не писала ніякі дані,просто питала,що треба,то вони одне і теж пишуть,спочатку напишіть хто ви і що ви,а тоді вже будемо давати якусь вам інформацію
-
Дякую за вашу думку!
-
Дякую! Також щойно заповнила!
-
Апгрейд: 12.11.2023 подача 3.01.2024 аор і запит біометрії 3.10.2024 запит на медогляд на головного апліканта тільки. 4.10.2024 запит на військову службу 16.10.2024 eligibility, запит на фінансову інформацію
-
Я додавала☺️
-
У них є процедура, скоріше за все не всі про то знають
-
Спробуйте надати ТЦК наступні документи
-
Дякую! Це не проблема зробити
-
Доброго дня, підставка будь ласка, якщо хто знає! Подаю аплікацію для батьків, за них, форму representative imm5476 заповнила і додала, а от форма про authority to release personal information imm5475 також потрібно?
-
Ні, не потрібно. Imm5476 достатньо
-
Пробуйте пройтись по dealership там завжди потрібна вакансія на reception girls. Потрібна тільки хороша мова і елементарні навички володіння комп'ютером.
12 Jan 2024, 17:45
290159/474652
6 days ago