PR CUAET
-
Через агентство займає 10 робочих днів в Пекіні, ви в якому місті робили?
-
Я додала, щоб потім не було проблем з додаванням інформації або отриманням відповідей на питання від IRCC
-
Ви подавали з консультантом?
-
Але чи цю кляту декларацію мені там дадуть…
-
Чому вони просто не підписали non satisfaction of conditions у той момент коли їм відмовили в mortgage? І що це за ріелтор який поставив conditions тільки на 2 дні вперед? Історія звісно жах, але рішення дуже просте було як на мою думку. Це вже люди реально самі собі проблем наробили
-
Якийсь скам ..
-
Вчора зареєструвався в Резерв+, все ок. Скажіть є сенс летіти в Європу щоб зробити паспорт? Якщо не хочете тут відповідати напишіть в приватні, не знаю що робити.
-
Доброго ранку, щойно отпримала Файнл Десіжн, повну хронологію напишу трохи пізніше. AOS, PNP non EE, подача заявки 24 грудня 2023, Файнл Десіжн 16 жовтня 2024. PVO Winnipeg, SVO Sydney.
-
де Ви це взяли?
-
Ура! Сказали, що виділять більше ресурсів щоб пришвидшити розгляд програми
-
Не хороші вони люди, в одних приймають дітей на один слот іншим відмовляють. Якщо вже є правила то для всіх однакові, а взагалі то, поки такий наплив на нові паспорти, могли б офіційно дозволити на один слот двох дітей подавати - оце була б колосальна допомога а не ота їх розсилка "ми піклуємося про наших громадян " 😤
-
ну це единий варіант поки що який я знайшов, але гарантій звісно ніхто не дасть)
-
Легко, тому що працюють офіційно, всі необхідні документи ви отримаєте без проблем.
-
Доброго дня . Хто може підказати школу французько в монтреалі . ( не аід міфі )
-
Какой VPN используете для регистрации в ДІЯ через NFC и загранпаспорт?
-
так довго... але вітаю!! 🥳
-
"Громадяни України, які були зняті з військового обліку у зв’язку з вибуттям за межі України на строк більше трьох місяців, зобов’язані протягом 30 днів з дня набрання чинності постановою Кабінету МіністрівУкраїни від 16 травня 2024 р. № 563 стати на військовий облік шляхом особистого прибуття до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органу СБУ, відповідних підрозділів розвідувальних органів за їх вибором."
-
на федеральний етап.
-
Сама подавала, для батьків
-
це на федеральний Ви подались 24 грудня чи на номінацію?
12 Jan 2024, 17:45
290205/427526
5 minutes ago