PR CUAET
-
Та сама ситуація. Подалась 13 травня Едмонтон. Виготовлений 1 серпня. Кума в Торонто подалась 27 травня, виготовлений 25 липня, вже забрала готовий. Мій ще не доставили.
-
Мы так получили справку от консульства, с Дии все прекрасно им подошло
-
Розповідаю ще раз, в коридорі очікували максимум 5 чоловік на нові паспорти, кликали по дві особи, поки одна пише заяву іншу перевіряють на наявність документів та копій, якщо хтось без оплати прийшов, йде собі оплачувати, кличуть в приймальню третю людину, ніхто нікого не чекав, черга йшла спокійно, без напруги, без криків чи принижень, консул відповідала по сто раз на одні і ті самі питання. Оттава. Чому в Едмонтоні трешак??
-
Я не знайшла де голосувати. Треба закріпити.
-
В Едмонтоні дип пошта буде в кінці жовтня - на початку листопада.
-
вы имеете в виду канадское образование?
-
Подскажите пожалуйста как ОПЛАТИТЬ паспорт через DHL ?? Для консульства в Торонто что бы быстрее пришол в консульство
-
Чому ні? Як мінімум освіта, і дуже часто родичі, вони ж кланами живуть і тягнуть всіх за собою. Сюди дуже важко потрапити з самого початку. Тому освіта як раз дуже розповсюджений шлях потрапити до Канади
-
В Едмонтоні працює тільки дві людини. І тільки одна з них приймає документи. А людей а Едмонтон їде дуууже багато. От і спробуйте в одиночку обслужити пару десятків людей які то приїжджають непідготовлені, то починають вимагати до себе особливого ставлення, то "прийміть мене і всю мою велику родину" 😅