PR CUAET
-
Ви весь час перекручуєте повідомлення людей та інформацію в цілому, жінка написала про двійнят ви кажете 10 дітей. Потім слотів на день дають максимум 10, а не пару десятків і це ще не всі приходять по слотах, про що неодноразово тут пишуть. У Оттаві також дві працівниці консул та її помічниця ❤️
-
Ну так, звичайно канадське . Індія, Китай вони переважно так сюди і потрапляють, за освітою, потім проходять по ПР , ну і часто їдуть до тітки- дядьки- брата- сестри. Навіть живуть на кілька родин в одному будинку кланом. Українців порівняно з ними дуже мало.
-
CRA співпрацює з IRCC і йде обмін інфо
-
Якщо в вас було 12 місяців, з них 3 на ЕІ, для імміграції зарахують лише 9 місяців.
-
Прямо в один день в одне і те саме консульство три слоти зловили? Такого ще не чула, я якось два слоти зловила в один день до одного консульства, але то було до того як почали ловити усі кому треба на новий ворк перміт до березня встигти подати. Вітаю вас. На трьох бажаючих меньше стало 🤪
-
Філіппінців забули.
-
Продовжуєте старий паспорт в консульстві, і подаєтесь на новий ворк перміт. Після закінчення ворк перміту і візи, після 90 днів можете стати нелегалом. В моєї подруги у сина таке було. Їх майже депортували. Але в них паспорт Грузії. В Україну не депортують зараз. Це не законно.
-
Добрий день, будь ласочка, підкажіть, на GCMS notes, чи треба заповнювати форму "consent for an access to information and personal information request" і додавати photo ID щоб отримати повну інформацію? Я не маю іміграційного консультанта тому пропустила це поле а всі інші заповнила, прийшла відповідь, що треба заповнити всі поля, але що я повинна написати в поле "designated representative information" якщо я не маю консультанта? @OstapBosak