PR CUAET
-
Продовжуєте старий паспорт в консульстві, і подаєтесь на новий ворк перміт. Після закінчення ворк перміту і візи, після 90 днів можете стати нелегалом. В моєї подруги у сина таке було. Їх майже депортували. Але в них паспорт Грузії. В Україну не депортують зараз. Це не законно.
-
Добрий день, будь ласочка, підкажіть, на GCMS notes, чи треба заповнювати форму "consent for an access to information and personal information request" і додавати photo ID щоб отримати повну інформацію? Я не маю іміграційного консультанта тому пропустила це поле а всі інші заповнила, прийшла відповідь, що треба заповнити всі поля, але що я повинна написати в поле "designated representative information" якщо я не маю консультанта? @OstapBosak
-
Тим більше , вони вже їдуть зі стратегією іміграціі. Не як ми спонтанно, а там вже підлаштовуємося під програми на льоту. Вчаться, отримають ворк перміт, ліміа через фірми, де працюють свої ж люди, і система вже відпрацьована.
-
Привет! А где вы фотографировались фото для паспорта? Я пошла в staples и там не печатают размер 10x15?
-
Давно ? Я в июне подала в кабинете
-
Це зазвичай просто питають у консульстві або пишуть їм на емейл і там запитують.
-
Ви маєте надати employment records те що ви отримували від роботодавця для отримання ЕІ. І не дозапит в одразу
-
4 годин по 20 хвилин це максимум 12 слотів на день. А приходить таки чоловік 20. При мені була і мамця з 3 дітьми і людина яка хотіла податися без слоту. Тож так в Едмонтоні наплив людей набагато більше ніж в Оттаві. Якби ж то в Едмонтон приходило по 5 людей то і проблем не було б. Проста математика 4 години роботи на 5 людей це на кожну трохи менше години часу, то так тут можно спокійно відпрацювати всіх, і почекати поки вони сходять зроблять копії і поки напишуть заяву і прийняти на один слот додатково 2-3 дитини. А на практиці чомусь найбільше їдуть саме в Едмонтон. І на практиці чомусь ті у кого час на 14:00 або 15:00 заходять в кабінет о 18:00. Тож народ, досить ломитись в Едмонтон, їдьте в Оттаву.