PR CUAET
-
Можете, якщо ви ПР.
-
Це про це і питають. Тут імя мається на увазі в тому числі, імя, прізвище, позивне, сценічне імя, дівоче прізвище і тд
-
Отримали PR, заявником був чоловік Чи можу я своїх батьків забрати по програмі?
-
Остапе, дякую! Але в мене ситуація навпаки виходить. Про друге імʼя запитують, чи було колись інше імʼя, тобто в минулому. І виходить що треба писати як в паспорті, а по факту в мене вже інше прізвище
-
Потim це через рik?
-
Дякую)
-
Збірних роботодавців можна, але НОК той самий який ви отримаєте job offer потім
-
Ontario Works не мали б впливати на цю програму
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримував Ontario Works, та закрив файл у жовтні (в кінці). Чи варто чекати листопада або можно вже зараз подаватися по цій програмі?
-
Можна і так і так. Головне щоб підпис був засвідчений Нотаріусом
-
Рik збiрних нокiv,?
-
Може бути збірним, але має бути 12 місяців з 18
-
Привіт! Поясність будь ласка, стосовно форми від канадського родича. Його повинен він та нотаріус вручну підписати а потім відсканувати, вірно? Все інше може бути заповнено на комп'ютері?
-
А по АОS?
-
Переважно ні
-
Підкажіть, будь ласка, я переклала документи в Україні ( через агенство), чи потрібно тут засвідчувати їх сертифікованим перекладачем чи нотаріусом?
-
В анкеті треба вказувати прізвище, що було до шлюбу? Чи я щось не так зрозуміла. І де?
-
В самій полісі це дійсно не написано, принаймні я не бачу. Але в інструкціях до подачі написано ось так:
-
VB це впринципі знали, але вони зробили окрему зноску, бо гуманітарка серед Українців стала така популярна, що їх пвже просто напевно закидали цим по всіх причинах і без них. Тому чітко написали навіть не пробувати
-
Ми сьогодні в іншій групі це обговорювали, і там не написано, що заявник має бути увесь час у Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
29029/437760
4 minutes ago