PR CUAET
-
у мене були всі документи, всі копії, але сканер відбитків відмовлявся приймати мої. Тому ситуації бувають реально дуже різні.
-
Аааа фігня тоді…
-
cip.gov.ua/ua/news/zafiksovano-poshirennya-shkidlivikh-program-cherez-telegram-nibito-vid-tekhnichnoyi-pidtrimki-rezerv
-
Так там зараховують хто живе в Альберті. А по українській програмі в мого чоловіка немає громадянства України. Війна почалась не встигли оформити хоча 5 років оформлювати і ніяк з бюрократією в Україні. Кожного разу щось нове хотіли
-
Увага!!! В телеграмм нова шахрайства схема пов'язана з Резерв+. Будьте уважні. Можете втратити файли з особистими даними.
-
У меня также были все копии, все документы, заявки. Но ситуации бывают разные. Может надо чуть больше доброты и понимания? Прям с некоторыми комментариями чувствуешь себя как дома 🤪
-
А по укр програмі неважливо де ви живете. Ви можете сміливо подаватись.Немає умови жити в одній провінції.
-
Points awarded for having a family member living in Alberta who is a Canadian Citizen or permanent resident over 18 years of age.
-
2е детей-2 слота, 3 поездки. В лучшем случает в районе 200 дол билеты за 1 раз. Итого 600 дол на поездку. Плюс 3 выходных. Или сама дура, что столько детей? А Вы думаете что это реально поймать прям так 2 слота? Я ловила 1 слот 3 месяца. И то, судя по отзывам, то это очень быстро.
-
Чи може хтось хто зараз або найближчі дні буде в консульстві Торонто, запитати: коли консул планує виїхати до Вінніпег? Дякую
-
питання до тих, кого було ВИКЛЮЧЕНО з військового обліку через ПОВНУ непридатність до військової служби чи вам надають послуги в консульстві? чи все одно потрібно оновлювати дані в резерв+?
-
Коли ви подавалися? Що будете робити далі?
-
Для двох дітей - один дорослий слот і один дитячий. Кожна дитина отримує свій час і не влізає поза чергою.
-
Звонила вчера, аппликацию не нашли, звонила около 10-11 утром
-
А для 2х детей?
-
Для трьох дітей є окрема пільгова черга. Нащо лізти в основну і доставляти іншим купу проблем? Це безвідповідально.
-
@YuFox Squirrel Jul
-
Шановні, дотримуємось правил ввічливості & поваги‼️‼️‼️ Дякуємо
-
В Європі з цим простіше, плюс є різні пособія і фін допомога. Ви зробили багато необдуманих виборів і кожен з цих виборів привів вас до цієї ситуації. Ви ж якось планували утримувати трьох дітей. Ви ж чомусь обрали замість Європи Канаду. Тож 🤷♀
-
🤣 я вже почала так само їй відписувати, ви мене випередили
12 Jan 2024, 17:45
290385/439861
about a minute ago