PR CUAET
-
Все теж що ви пройшли коли візу отримали
-
Доброго дня всім, Шановні земляки! Заповнюю своєму малому сину /йому 6 років/ анкету на продовження - на новий Visitor Record… ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА /хто точно знає/, де тут саме побачити той номер “Document Number”? Щоб мені саме цей номер вірно вписати в цю графу в Заявці. Дякую.
-
Підкажіть будь ласка, через який VPN ви реєструвалися в ДІЯ, щоб зайти через NFC.
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/grafik-prijomu-ta-zapis-na-prijom-do-konsulskogo-viddilu-ottava. Тут про пільгові категорії
-
Заяву написали, але на військ облік ще не поставили, бо ТЦК має розглянути ту заяву ( При видачі паспорта будуть знову дивитись резерв і там має бути оновлений статус, бо без цього не дадуть (
-
Так ви ж написали заяву у них на місці, вірно? Чому вони вас відправляють до ТЦК? Це якийсь сюр. Якщо вони її прийняли то вони мають нести відповідальність за це, щоб вас поставити на облік.
-
От скільки часу можна чекати запрошення по балах, тиждень, два, місяць 2-3, рік скільки актуальна та заявка на порталі з балами, хто скаже?
-
Господи… муж в Оттаве получил паспорт. Резерв+ даже не спрашивали😳.
-
Спасибо за информацию! Я так понимаю там только один уровень где учат с нуля?
-
Отож🤣🤣, і вона про це знає, але нам з вами цю тему не можна продовжувати... П.С.Багатодітним назначають персонально
-
Скільки чекали на ноутси?
-
Год. Если не выберут, нужно создать заново.
-
Основных уровней типа два. Бегиннер и интермедиат. Но внутри самого курса еще могут быть подуровни. Там своя система у них грейдов, немного дурацкая. Лучше уже с ними предметно обсудить. Они на старте делают эвалюацию языка и определяю, какой тебе ближе по уровню. Текущая сессия заканчивается 28 ноября вроде.
-
Та наче з Канади VPN не потрібний. Спробуйте з іншого пристрою. Чув, що з Айфонами часто видає помилку.
-
Дякую
-
You need to be an admin to do this.
-
/mute
-
Всім доброго дня! Вибачаюся, якщо вже було, але я не знайшла. Поділіться, будь ласка, відеоінструкцією для продовження ворк перміту ще на 3 роки
-
Якщо пройшов час і немає ніяких рухів, бажано зателефонувати і уточнити. Бо може просто загубитися...
-
Подскажите, когда отправил на сайт консульства квитанцию оплаты DHL и заяву, есть необходимость им звонить и просить проверить?
12 Jan 2024, 17:45
290450/428989
2 minutes ago