PR CUAET
-
цього достатньо.
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=WQF_fYZC37UPDJmQ
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, як дізнатися який офіс опрацьовує eCOPR? Той самий, що надіслав портал 1?
-
Бухгалтер сказала наоборот. Отправить еще тогда почтой?
-
ну, я только сплетни могу распространять как блохеры ) они говорят, что Зеля зело просит Трюдо всячески не способствовать нашему оставанию тут Типа, изначально были инициативы в нашу пользу, а щас развернулось. Но это ж Одна Баба Сказала и Сплетни Интриги Расследования )
-
Всім привіт, подавала заявку DS-160 на початку березня цього року, була запис на жовтень 2026, 4 рази міняла запис, дійшла до жовтня 2025 в Калгарі, я в Торонто 10 числа цього місяця прийшло повідомлення що я була вибрана як людина яка може раніше забукати зустріч цю, заходила в день нічого не було, зайшла десь о 7 вечора і були майже всі дні в жовтні в Калгарі з 15 числа і я взяла на 28 жовтня цього року в Торонто То я так розуміла що ті слоти бачить тільки та людина, яка була обрана Бо моя подружка заходила в той самий час що і я, і в неї нічого не було Це я розказую, бо може комусь буде корисно Бо мені багато людей казали що в цьому році не дадуть більше слоти через вибори🙄
-
Нет я загрузила через кабинет . Сказали так быстрее
-
Якщо прийшов запит на додаткові документи, скільки є часу для їх подачі.