PR CUAET
-
Всім привіт, подавала заявку DS-160 на початку березня цього року, була запис на жовтень 2026, 4 рази міняла запис, дійшла до жовтня 2025 в Калгарі, я в Торонто 10 числа цього місяця прийшло повідомлення що я була вибрана як людина яка може раніше забукати зустріч цю, заходила в день нічого не було, зайшла десь о 7 вечора і були майже всі дні в жовтні в Калгарі з 15 числа і я взяла на 28 жовтня цього року в Торонто То я так розуміла що ті слоти бачить тільки та людина, яка була обрана Бо моя подружка заходила в той самий час що і я, і в неї нічого не було Це я розказую, бо може комусь буде корисно Бо мені багато людей казали що в цьому році не дадуть більше слоти через вибори🙄
-
Нет я загрузила через кабинет . Сказали так быстрее
-
Якщо прийшов запит на додаткові документи, скільки є часу для їх подачі.
-
Привіт друзі. Підкажіть хто може знає, чув. Така ситуація подавали на воркперміт з чоловіком на старі паспорти, коли отримали нові то відправили їх. Сьогодні отримали повідомлення що чоловіку продовжили до 27 року на новий паспорт, а мені залишили на старому і не продовжили. Може хто підкаже, хто знає що в такій ситуації робити? Чи можна подати заново? І чи по тій самій схемі? І де платити за нього? Дякую велике !
-
Всем привет! Кто живет в Альберте а именно в Гранд Прерии и области, хочу поделиться информацией которую я получил от администрации County of Grande Prairie из переписки с ними через их официальный сайт. Программа не будет продолжаться на данной территории несмотря на то что этот округ находится в списке участников на официальном сайте. Прикрепляю скрин из переписки.