Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 920.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t572581051T Offline
    t572581051T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Мені прийшов о 12:30 по обіді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Всем привет! Кто живет в Альберте а именно в Гранд Прерии и области, хочу поделиться информацией которую я получил от администрации County of Grande Prairie из переписки с ними через их официальный сайт. Программа не будет продолжаться на данной территории несмотря на то что этот округ находится в списке участников на официальном сайте. Прикрепляю скрин из переписки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    А портали вони висилають зазвичай зранку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy Todorov
    wrote on last edited by
    Я не понял вопрос про участок😢 Возможно вы имели ввиду - учебник. Если да, то мы занимаемся по учебнику Connections. Ну и учитель дополнительно приносит раздатку из других книжек. Повторюсь, я там английский учу. Что они для французского используют, я не знаю, поскольку французский закончил ранее с mifi.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Brick_and_forty
    wrote on last edited by
    Я в Торонто шукаю, там було о 18:00 і десь в наступні 5-10хв закидували слоти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    У меня 65 и далеко не факт, что с этим пройдет. Остаётся в рурал переехать и франсе пробовать
    1 Reply Last reply
    0
  • t1332215107T Offline
    t1332215107T Offline
    Ann Ch
    wrote on last edited by
    Ви побили рекорд по очікуванню) Дехто ділиться досвідом, що чекали 2 тижні на вклейку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Brick_and_forty
    wrote on last edited by
    Дякую за пораду, наступного разу так і спробую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Привіт, прийшло повідомлення що паспорт надійшов до Оттави. Чи треба якось ставати у чергу, чи можно замовити якось, або можна просто приїхати і забрати у любий день? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, коли по подавалися і коли ви отримали запроси я так розумію із еліджибілиті?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Доброго дня всiм! Вже запитувала, але може вже є хтось, хто отримав портал 1 (подача кінець квітня та AOR 20 серпня) P.S. Запитую перед тим як відправляти запит на notes ; і розумію, що федеральний етап складно відстежити на хронологію, тому що все case by case basis
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Я це і подумала, що вразі якихось змін мати змогу внести іх від себе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Добре, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Приїхати і забрати згідно розкладу на сайті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лілія
    wrote on last edited by
    Привіт друзі. Підкажіть хто може знає, чув. Така ситуація подавали на воркперміт з чоловіком на старі паспорти, коли отримали нові то відправили їх. Сьогодні отримали повідомлення що чоловіку продовжили до 27 року на новий паспорт, а мені залишили на старому і не продовжили. Може хто підкаже, хто знає що в такій ситуації робити? Чи можна подати заново? І чи по тій самій схемі? І де платити за нього? Дякую велике !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Я про Польшу про вклеювання візи B1/B2. Маю біля 12 знайомих, які вклеювати американську візу в Кракові або в Варшаві і всі на другий день після співбесіди вже отримували паспорт з вклеєною візою. Після співбесіди офіцер видає листочок, де пише, що до 3-х робочих днів вам прийде повідомлення коли забирати паспорт. Але на практиці це відбувається на другий день. Два тижні - це час очікування в Польші на вклейку канадської візи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    заповнити форму і усюди поставити N/A + пояснення чому немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t795696464T Offline
    t795696464T Offline
    Sem
    wrote on last edited by
    Трамп обещает закрутить гайки легализации и выдворить всех мигрантов обратно и почему то сказал что гаитянских и Украинских беженцев в первую очередь, почему не понятно, ну с Украиной понятно, он ненавидит эту страну и ее население потому что как минимум он получил свой импичмент когда был президентом, но тех как говорится за шо? Вообщем больше тпс, ю4ю и тд не продлят и это 100% если он выиграет выборы. Так вот, кто ждет пароль как я, что думаете? По всей видимости до пятого ноября да и до конца года я не успею даже попробовать въехать в США. Стоит ли позже пробовать? Если один человек собирается лететь, то очевидно да, по крайней мере я бы точно попробовал, но вот как быть у кого семья? Стоит ли испытывать удачу? Может быть команда по максимум всех разворачивать прямо в аэропорту при малейшем поводе. Вот например говорят что разворачивают сейчас тех, кто небыл на момент вторжения в Украину в Украине☺️ Я много слышал что так говорят, но на данный момент людей которых реально развернули по прилету уже и по этой причине так и не нашел. Что думаете по этому поводу? Или все же стоит может продлить Ворк Пермит и остаться еще на три года в Канаде? Пиар не светит походу, поэтому ща эти три года найти более уверенный способ мигрировать в сша. 🇺🇸 Вообщем я немного в замешательстве, что думаете? P.S. Спонсор заполнил формы для нас еще три недели назад, но до сих пор нечего, скоро выборы и если победит Трамп возможно вообще все спустят на тормозах или программу тормознут, остальным влепят отказ, найдут причины и все. Стоит ли строить планы там или может все же сосредоточится здесь. Сижу как говорится на чемоданах в замешательстве.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366792015T Offline
    t366792015T Offline
    MARFA
    wrote on last edited by
    Ой Гена, а де ж у Вас 65 взялось?!!Ви зі всіма сперечалися і доказували, що нема таких балів в українців🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    За інші країни не знаю. Я пишу про Польшу. Там офіційно вказано вклейка до 3-х робочих днів.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags