PR CUAET
-
Доброго дня всiм! Вже запитувала, але може вже є хтось, хто отримав портал 1 (подача кінець квітня та AOR 20 серпня) P.S. Запитую перед тим як відправляти запит на notes ; і розумію, що федеральний етап складно відстежити на хронологію, тому що все case by case basis
-
Привіт друзі. Підкажіть хто може знає, чув. Така ситуація подавали на воркперміт з чоловіком на старі паспорти, коли отримали нові то відправили їх. Сьогодні отримали повідомлення що чоловіку продовжили до 27 року на новий паспорт, а мені залишили на старому і не продовжили. Може хто підкаже, хто знає що в такій ситуації робити? Чи можна подати заново? І чи по тій самій схемі? І де платити за нього? Дякую велике !
-
Я про Польшу про вклеювання візи B1/B2. Маю біля 12 знайомих, які вклеювати американську візу в Кракові або в Варшаві і всі на другий день після співбесіди вже отримували паспорт з вклеєною візою. Після співбесіди офіцер видає листочок, де пише, що до 3-х робочих днів вам прийде повідомлення коли забирати паспорт. Але на практиці це відбувається на другий день. Два тижні - це час очікування в Польші на вклейку канадської візи.
-
Трамп обещает закрутить гайки легализации и выдворить всех мигрантов обратно и почему то сказал что гаитянских и Украинских беженцев в первую очередь, почему не понятно, ну с Украиной понятно, он ненавидит эту страну и ее население потому что как минимум он получил свой импичмент когда был президентом, но тех как говорится за шо? Вообщем больше тпс, ю4ю и тд не продлят и это 100% если он выиграет выборы. Так вот, кто ждет пароль как я, что думаете? По всей видимости до пятого ноября да и до конца года я не успею даже попробовать въехать в США. Стоит ли позже пробовать? Если один человек собирается лететь, то очевидно да, по крайней мере я бы точно попробовал, но вот как быть у кого семья? Стоит ли испытывать удачу? Может быть команда по максимум всех разворачивать прямо в аэропорту при малейшем поводе. Вот например говорят что разворачивают сейчас тех, кто небыл на момент вторжения в Украину в Украине☺️ Я много слышал что так говорят, но на данный момент людей которых реально развернули по прилету уже и по этой причине так и не нашел. Что думаете по этому поводу? Или все же стоит может продлить Ворк Пермит и остаться еще на три года в Канаде? Пиар не светит походу, поэтому ща эти три года найти более уверенный способ мигрировать в сша. 🇺🇸 Вообщем я немного в замешательстве, что думаете? P.S. Спонсор заполнил формы для нас еще три недели назад, но до сих пор нечего, скоро выборы и если победит Трамп возможно вообще все спустят на тормозах или программу тормознут, остальным влепят отказ, найдут причины и все. Стоит ли строить планы там или может все же сосредоточится здесь. Сижу как говорится на чемоданах в замешательстве.
-
За інші країни не знаю. Я пишу про Польшу. Там офіційно вказано вклейка до 3-х робочих днів.
-
А в якій країні вона три рази отримала відмову?
-
Так. Кому терміново треба - то це варіант. Єдине вартість квитків туди і назад не маленька, але якщо летіти лише з ручною поклажею - то можна в 550 американських доларів вкластися. В Кракові дуже все чітко і пунктуально в американському посольстві.