PR CUAET
-
10 років потрібно останні по роботі. А як вказувати, як наприклад, почала працювати в одній компанії в 2012 році. А 10 років останні - це починаючи з 2014. То з якої дати починати заповнювати?
-
Підкажіть, будь ласка, зник статус "medical" в GCKey, раніше писало, що medical completed, що це може означати? В когось було подібне? Дякую
-
Батьки подавалися одночасно зі мною, у окремій application Їм ще нічого не приходило
-
В тім то й справа що ненаписано.
-
Є гілка по мілітарі, можете там подивитись більше інформації.
-
@prollyy @Ll_uch Дякую за попередження! Надішлю форму з N/A та додам пояснювального листа
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Форму обязательно, ставите везде n/a и loe почему нет доков, не служили и т.д.
-
Отримав запрос із еліджибілиті сьогодні Подавався Nov 11
-
Буду вдячна
-
Да вроде вчера уже определились что и как считается да и на сайте баллы появились
-
Взагалі нічого не приходило, навіть АОР і вони не здавали біометрію?
-
В нашем селе есть депутат с украинскими корнями, так он ещё в прошлом году говорил, что зеля всех домой просит отправить
-
Десь тут кидали посилання, що якщо у процесі розлучення і є common-law партнер, то ставите common-law. Зараз якщо знайду, скину
-
Ааааа- шкода. Ми - в Торонто - то в нас нон стоп двіж))
-
заповнювати з 2014 року.
-
Це вже тільки з кінця весни буде Бо прямі рейси Галіфаксу з Європою закриваються на зимовий час😿
-
👌👌👌найс Ну то перед тим як сперечатись до зубів, спочатку переконайтесь чи Ви праві)
-
Підкажіть будь ласка, якщо в common law але з попереднім чоловіком в процесі розлучення, як все ж вірно записати мій статус: common law чи legally separated? Ніби ж на момент подачі я в поточних стосунках- common law. Думала, що це вірно, але читала попередні коментарі, що писали в схожому випадку - legally separated. Як вірно?
-
Підкажіть, будь ласка, як дізнатися який офіс опрацьовує eCOPR? Той самий, що надіслав портал 1?
12 Jan 2024, 17:45
290547/430360
3 minutes ago