PR CUAET
-
Запити на портали відображують я в кабінеті? Чи вже тільки на пошту ідуть?
-
Спасибо 🙏
-
От мені і таке не приходить
-
Я отримав AOR на мейл і запит на оплату біометрії. Після того як привязав акаунт вже все на акаунт приходило ну типу PAL і напавлень на біометрію, а на мейл тільки повідомлення мол "зайди в акаунт тобі щось там написали"
-
Да, я про учебник хотела спросить
-
Доброго дня. Підкажіть хтось чи правильно я заповнюючи rc151. Головним заявником (тобто першим) пишу чоловіка, далі себе і дітей. В директ депозит формі виходить що теж треба писати чоловіка і його войд чек. Чи може дирек депозит писати на дружину?
-
Чию картку впишуть,того і гроші.😁
-
Кров,флюорографія,аналіз сечі (перший раз не питали,зараз здавав по новій все),тест зору(simple)плюс мед огляд самого лікаря.Підозрюю що кількість тестів залежить від місця де саме ви здаєте але обовʼязково 3.(кров,флюрка,лікар)
-
Доброго дня група! Мене цікавить питання по job offer stream а саме про medium wage. Ніскільки це критично якщо я не отримую зараз цю зп але мій роботодавець дає мені job offer для номінації з зп такою якою треба ( тобто medium wage). Але типу платити її буде тільки якщо я отримаю ПР. Заплутана історія , але поділіться досвідом як у вас. І коли я заповнюю. Expression of interest там питання про зп в job offer я вказую ту що маю в job offer а не ту що отримую вірно? Дякую …. Вибачте що довго…
-
Как мне сказали, все заполняется на жену
-
Чи буде помилкою якщо зробила на чоловіка?
-
Це я не можу вам підказати ми поки лиш медицину маємо зараховану
-
Ви маєте отримувати медіану на момент подачі
-
Якщо ви перший раз робили онлайн - тоді і зараз так робіть. В нас в Онтаріо на пластиковій картці медичного страхування є фото - онлайн картку не відкривають. Очевидно кожна провінція має свої правила.
-
Вони попросять пей стабс або документи з податкової. Тому вказувати неправдиву інфо точно не треба.