PR CUAET
-
Да, я про учебник хотела спросить
-
Доброго дня. Підкажіть хтось чи правильно я заповнюючи rc151. Головним заявником (тобто першим) пишу чоловіка, далі себе і дітей. В директ депозит формі виходить що теж треба писати чоловіка і його войд чек. Чи може дирек депозит писати на дружину?
-
Чию картку впишуть,того і гроші.😁
-
Кров,флюорографія,аналіз сечі (перший раз не питали,зараз здавав по новій все),тест зору(simple)плюс мед огляд самого лікаря.Підозрюю що кількість тестів залежить від місця де саме ви здаєте але обовʼязково 3.(кров,флюрка,лікар)
-
Доброго дня група! Мене цікавить питання по job offer stream а саме про medium wage. Ніскільки це критично якщо я не отримую зараз цю зп але мій роботодавець дає мені job offer для номінації з зп такою якою треба ( тобто medium wage). Але типу платити її буде тільки якщо я отримаю ПР. Заплутана історія , але поділіться досвідом як у вас. І коли я заповнюю. Expression of interest там питання про зп в job offer я вказую ту що маю в job offer а не ту що отримую вірно? Дякую …. Вибачте що довго…
-
Как мне сказали, все заполняется на жену
-
Чи буде помилкою якщо зробила на чоловіка?
-
Це я не можу вам підказати ми поки лиш медицину маємо зараховану
-
Ви маєте отримувати медіану на момент подачі
-
Якщо ви перший раз робили онлайн - тоді і зараз так робіть. В нас в Онтаріо на пластиковій картці медичного страхування є фото - онлайн картку не відкривають. Очевидно кожна провінція має свої правила.
-
Вони попросять пей стабс або документи з податкової. Тому вказувати неправдиву інфо точно не треба.
-
Якщо є статус постійного резидента (PR) в Канаді, чи можна подати заявку на U4U?
-
Нема або хтось забрав вже))
-
Підкажить будьласка, Торонто! У мого родича є квартира у власності, і він хоче зараз скласти заповіт. Чи потрібно мати при собі оригінал дарчої на квартиру, яку подарував син, для підписання заповіту? Чи достатньо мати копію або просто вказати номер дарчої? Оригінал документа знаходиться в Україні, а заповіт планується підписати у консульстві. Чи потрібно ставати в чергу для вирішення цього питання, або можна це зробити іншим способом? Прошу надати детальну відповідь, щоб допомогти правильно спланувати подальші дії.