PR CUAET
-
Якщо ви перший раз робили онлайн - тоді і зараз так робіть. В нас в Онтаріо на пластиковій картці медичного страхування є фото - онлайн картку не відкривають. Очевидно кожна провінція має свої правила.
-
Вони попросять пей стабс або документи з податкової. Тому вказувати неправдиву інфо точно не треба.
-
Якщо є статус постійного резидента (PR) в Канаді, чи можна подати заявку на U4U?
-
Нема або хтось забрав вже))
-
Підкажить будьласка, Торонто! У мого родича є квартира у власності, і він хоче зараз скласти заповіт. Чи потрібно мати при собі оригінал дарчої на квартиру, яку подарував син, для підписання заповіту? Чи достатньо мати копію або просто вказати номер дарчої? Оригінал документа знаходиться в Україні, а заповіт планується підписати у консульстві. Чи потрібно ставати в чергу для вирішення цього питання, або можна це зробити іншим способом? Прошу надати детальну відповідь, щоб допомогти правильно спланувати подальші дії.
-
Дякую!🙏
-
Що означає роздрукувати? Ви подали аплікацію на стаді перміт і отримали вже підтвердження, що стаді перміт approved?
-
Тільки починаю подавати заявку на родину, підкажіть, будь ласка, в кабінеті пише, що декларацію не можна печатати та сканувати. А як мені тоді її підписати у нотаріуса?
-
Ще питання: У формі IMM5406 - Additional Family Information відображається тільки три людини, хоча в заявці 4 людини, включаючи мою 8-річну сестру Але там тільки 18+, я читала, що у людей були проблеми з цією формою