PR CUAET
-
Підкажить будьласка, Торонто! У мого родича є квартира у власності, і він хоче зараз скласти заповіт. Чи потрібно мати при собі оригінал дарчої на квартиру, яку подарував син, для підписання заповіту? Чи достатньо мати копію або просто вказати номер дарчої? Оригінал документа знаходиться в Україні, а заповіт планується підписати у консульстві. Чи потрібно ставати в чергу для вирішення цього питання, або можна це зробити іншим способом? Прошу надати детальну відповідь, щоб допомогти правильно спланувати подальші дії.
-
Дякую!🙏
-
Що означає роздрукувати? Ви подали аплікацію на стаді перміт і отримали вже підтвердження, що стаді перміт approved?
-
Тільки починаю подавати заявку на родину, підкажіть, будь ласка, в кабінеті пише, що декларацію не можна печатати та сканувати. А як мені тоді її підписати у нотаріуса?
-
Ще питання: У формі IMM5406 - Additional Family Information відображається тільки три людини, хоча в заявці 4 людини, включаючи мою 8-річну сестру Але там тільки 18+, я читала, що у людей були проблеми з цією формою
-
Ого!!! Це у вас для школи чи для універу стаді перміт?
-
А, так, знайшов, дякую. Тобто це виключно через контакт з ТЦК? В мене проблема в тому, що ТЦК відповідає, що всі мої дані знаходяться разом зі справою на окупованій території і вони нічим допомогти не можуть, звертайтеся, мол, до консульства. В консульство запит направив, вони поки мовчать. От і гадаю, що ж вони можуть відповісти
-
Ми чекали 6 місяців!