PR CUAET
-
Добрый вечер. Я оплатила доставку DHL 10.10 но не получила tracking number. У кого-то в последние время приходили tracking numbers на доставку паспорта в Оттаву?
-
Не підкажете ще, чи на вакцинацію і medical examination потрібно ще раз десь записуватися? Бо я не могла все в одній клініці зробити. Дякую за інформацію.
-
Анонім незрозумілий. Багато таких, які пишуть шо попало на фб
-
Если бы в креслах там,кто принимает эти решения не сидели индусы и арабы,то может быть,а так они всегда будут делать лучшие условия для своих
-
Отправила. Но они молчат
-
Спасибо
-
візітор, студент - це якщо стаді перміт. Принаймні у мого сина 7 років стаді перміт, я пишу студент
-
А в консульство заявление отправили?
-
На своем опыте подскажите сроки оформления загранпаспорта, от момента подачи до получения на руки, прошло 3 месяца с моменты подачи, но тишина..
-
А в твиттере есть что-то об этом? Там где они публикуют новости обычно
-
Доброго дня. Можна вам в особисті написать, може зможете підказати🙏
-
Такие анонимы писали что февральские и июньские уже получают номинации, а по факту это не правда
-
Ну тоді не впевнена чи можна довіряти таким джерелам…
-
70 балів 🤣🤣 Одже якщо в тебе нема родичів і ти не на потрібній роботі з потрібним напрямком - ти летиш як фанера Привіт Індоканада
-
Маю всі папери, які мені видав військкомат Ужгородський за день до мого виїзду з України (там же й проходив влк, там же й дали всі папери, які підтверджують непридатність), і саме тому мене випустили спокійно
-
ГАРНЕ ЗАПИТАННЯ! Чув колись, як про це розказував адвокат, що людина яка знята - виключена за станом здоровʼя з військового обліку вже НЕ ПОВИННА реєструватись в РЕЗЕРВ+ Так як ніякого відношення вона вже немає до ТЦК СП і військової служби. Але, як Ви тоді докажете в Консульстві, що це дійсно так і що Ви за станом здоровʼя виключенні з військового обліку? В Консульстві /кажу за Оттаву/ надають таким людям послуги, АЛЕ Витяг з кʼюар кодом з РЕЗЕРВ+ має бути свіжий і не старший ніж три доби.