PR CUAET
-
Друзі, вітаю! Подаю заявку на батьків-пенсіонерів, вони прожили в окупації 2 роки і вимушені були отримати російський паспорт, бо без нього навіть до лікарні не приймали. Чи треба тепер в заявці на пр вказувати російский паспорт як друге громадянство чи достатньо написати лист пояснення, шо такий паспорт в них є і це було навʼязано окупаційною владою і вони цього громадянства не визнають. В кого був такий досвід, поділіться будь ласка.
-
А скажіть, еледжебіліті приходить обним листом на головного апліканта? Навіть якщо в заявці 3 людей?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, які писати дати в графі current country of residence 008? Після обраного в полі status worker треба вказати дати від ..до? У нас продовжений Work permit! Тобто треба писати дату від в'їзду (1перший wp), а дату закінчення обрати із продовженого?
-
Так, трохи оновлення і питання. Після отримання FD сьогодні вранці мені через IRCC портал (кабінет) прийшов зараз інформаційний лист. Він на 12 сторінок (6 англ. мовою + 6 франц. мовою). В моєму розумінні, він виглядає як все до купи: і лист на вклейку (для чоловіка, який в Україні), і Портал1, а може, навіть і Портал2. Але перечитуючи історію повідомлень у цьому чаті, я розумію, що це все має відбуватись окремо, у різні дні у окремими листами. Може це справді лише інформаційний лист? Але чому тоді питають все: і де я знакоджусь, ріст, колір очей, випоги до фото і т д. Допоможіть, будь ласка, розібратись, що це таке мені прийшло: просто інфо лист або Портал 1 і 2 разом? Дякую.
-
Добрый день.Подскажите есть ли видео какую аппликацию и как нужно заполнить для продления визы на основании WP? И может кто в курсе стоимости такого продления.Спасибо
-
Спасибо большое
-
100$ коштує
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
Вони офіційно відмовились від Українського громадянства? Якщо ні, то просто вказуєте друге громадянство рабсійске бо нав'язане воно чи ні вони на нього погодились.
-
29 жовтня
-
Сьогодні щє раз дзвонила до cra , остаточна відповідь від них- ця програма лише для тих хто сплачує податки в Канаді! Якщо мій чоловік поза Канадою і не має sin ,то наша дитина не може її отримати. Як на мене це маячня якась, тобто якби мій чоловік мав sin , то питань би не виникало взагалі в Канаді він чи ні.
-
Ні, вони не відмовлялись від укр громадянства. Місцева влада видала російській паспорт і все, вони там не питали погодження. Дякую. Тоді треба буде і довідку про несудимість з раші брати?
-
А ще маю питання стосовно travel document: маю 2 паспорти, віза вклеїна у 1-ому, але більш свіжий 2-гий паспорт. Які дані вказувати про number of travel document
-
Тут правова колізія явна, бо ті, хто виключений як непридатний, не мають взагалі оновлювати дані в Резерв+. Але в консульстві у вас майже напевне будуть вимагати qr-код з Резерву. Я особисто Резерв+ поставив і дані оновив, щоб перевірити статус та виключити, що я у розшуку, чи ще щось. У підсумку - "На обліку. Військовозобов'язаний", хоча виключений 29 років тому як інвалід з дитинства ) Я до того, що Резерв+ корисно поставити. Щоб знати, як ви там насправді в реєстрах зазначені.