PR CUAET
-
На рахунок вакцинації не знаю,не робив цього.Медікал здавав все одним разом і одній клініці,тільки кров в лабораторію іншій.Записуватися потрібно але вам мав прийти запрос от government і ви вже потім на основі його йдете здавати.А чому вам одразу все не зробили?
-
Неправда, в мене чоловік не в Канаді, без сін, дитячі давно отримую.
-
Наскільки я знаю ці території на міжнародному рівні належать Україні. Довідки з країн де проживали, тому яб сказала що ні не треба. Но краще написати пояснення по рабсійске громадянство
-
Якщо коротко, головне у листі. Тема: Please review your contact details and advise us of any errors or updates. Dear Karyna, The processing of your application for permanent residence in Canada is almost complete. You must complete the following steps within 30 days in order for our office to issue your Confirmation of Permanent Residence and, if applicable, your permanent residence visa. If for any reason you are not able to meet this deadline, please inform our Winnipeg IRCC office immediately via the IRCC Web Form with details concerning your situation. STEP 1: Change in Circumstances STEP 2: Passport Requirements – Determine if you need to submit your passport(s) STEP 3: Prepare your documents
-
Оцей дентал?
-
окей, а якщо я його до цього не встановлював - це нічого? там же типу давали якийсь час на те, щоб в ньому оновити дані (місяць чи щось таке) починаючи з травня
-
А, ну так про це на сайті пише буквально одразу. Перепрошую, думала про дитячі прості
-
Подача 6.01 щойно 16.10 прийшли запроси на біометрію. 2 дорослих 1 дитина.
-
Привет, почитай внимательно сайт - там кажется сказано, что провинция оставляет за собой право сама решить на какую программу вам лучше. т.е. заполнить форму и ждать ответа 🤞то что мы указываем как желаемый стрим - не больше чем выражение нашего желания, может они сами решат на АОС выбрать, вместо пассвея
-
Привіт всім, таке питання, отримали візу ще 2023 року, але змогли прилетіти тільки минулого місяця, тепер ми вже не зможемо продовжити wp? WP закінчується в травні 2025 року (разом з паспортом) в Європі не зміг зробити новий паспорт (в консульстві відмовили бо попри те що «На обліку» є відмітка «порушення правил військового обліку»). Що тепер буде якщо депортувати не можуть бо війна, але і працювати незможу бо wp не дадуть без дійсного паспорту?
-
Пробовать можно, но лучше уже поддавайтесь на тур визу