PR CUAET
-
Як зберегти заповнену аплікацію на комп’ютер?
-
Але так, у нас мова про CCB, не про дентал, про те я нічого не знаю, так як маю бенефіти від роботи і не маю права ні на які додаткові дентал бенефіти з самого початку.
-
Посмотрела, у нас такого нет( странно, есть условия по размерам, но его у нас нигде не делают
-
Ми з усім розібрались з допомогою бухгалтера і нам виплатили все, що «заморозили» за той період, коли розбирались і далі продовжують платити. Ніхто нічого не говорив про те, що ця програма тільки для тих, у кого обидва батьки в Канаді.
-
Канада визнає шлюб інших країн, тому шлюби укладені в Україні і не розірвані вважаються дійсними… І якщо пара захоче офіційно одружитися то не зможе це зробити до розлучення
-
Після аналізу крові в лабораторії направили в іншу клініку на рентген і там я вже запитувала про терапевтичний огляд, то сказали, що не знають нічого.
-
Когда в анкете спрашивают maritial status, предыдущий брак, when relationships ended? Писать дату развода или когда separated?
-
То есть только в октябре а в ноябре еще не известно?
-
зависит от конкретной ситуации и конкретного вопроса
-
Да вот именно
-
На початку місяця написали ці дати
-
Как тогда указывать строк предыдущего брака? End of relationship? Дата развода или когда перестали жить вместе?
-
Паспорт новий вказуйте, а в letter of explanation поясніть що додаєте два паспорти, бо віза в попередньому, ну і звичайно завантажте обидва паспорти
-
www.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk&ab_channel=%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0%7CUkrainianCanada
-
можно. так бывает. разошлись, каждый живет своей жизнью с новым партнером, а предыдущий брак скоро будет расторгнут
-
Все ясно спасибо что ответила
-
Привет, не знаю можна ли тут делиться промокодами😅если можна с удовольствием поделюсь для всех)) а если нельзя- буду рада в личку поделиться)) есть промокоды на большую коробку Hello Fresh:) полностью бесплатно Только после ее доставки надо не забыть отменить подписку :)
-
Common law можно вроде
-
никто и не женится до развода. речь о common law союзе
-
Будьласка поділіться
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago