PR CUAET
-
Доброго дня,скажіть будь ласка чи у когось була ситуація,що в імені була різна транслітерація? Як до цього відносяться офіцери?
-
Спасибі
-
Из всего прочитаного, то если хотите онлайн - то надо иметь карточку вида на жительство. Без нее - почтой им отправить заполненые формы и они вам обратно пришлют справку.
-
Ну... Я по штампах дати збирав
-
Так я пробувала, але щоб отримати онлайн просять якись app додаток для считування ID. Що за додаток? Тому нічого не вийшло он-лайн. Може в когось вийшло подати заявку онлайн?
-
Це же треба ще пам'ятати )))
-
Треба не візи певно а більше штампи заїзду і виїзду
-
В кого є Єгипетські візи? Там дату нереально прочитати((
-
В куает було 5 років, тут треба 10
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/estonia.html на оф сайтах все є
-
@OstapBosak
-
Скажайте своя анкету CUAET і заповнюйте такі самі
-
Це дуже цікаво. Вас пропустить далі, якщо Ви нічого там не впишите. В інстукції федералов пигуть, що потрібно податися, а .... Знайшов інформацію на сайті Квебека, що кто вже подався федералам, то отримає інструкцію від Квебека.
-
Доброго дня, можливо хтось знає як зробити довідку про несудимість в Естонії?
-
Хто підкаже як бути з подорожами? Старих паспортів вже нема, не памятаю коли куди їздила(
-
Наскільки я розумію ні, якщо за останні пʼять років не були там підряд півроку. Ніхто і знать не буде що у вас там є пмж.
-
За місто не знаю, а дівоче імʼя треба вказувати. Я змінила 27 років тому, але теж вказувала
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/germany.html
-
Доброго дня, комась треба довідка про несудимість з Єгипту?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, - чи потрібно отримувати довідку про несудимість від країни, в якій я маю ПМЖ, але сумарно провів в ній значно менше, ніж 6 місяців?
12 Jan 2024, 17:45
29076/405711
less than a minute ago