PR CUAET
-
Ну, власне, про це саме я вище панові і писав. Насправді, якщо знятий з обліку, встановити Резерв+ все одно корисно. Він або підтвердить статус, або підсвітить проблему (як в моєму випадку), яку треба вирішити. Це краще, ніж раптом виявити, що в Україні з якогось дива наклали арешт на рахунки та майно, хоча ти думаєш, що все в порядку.
-
Доброго вечора. Буду дуже вдячна, якщо дасте відповідь на запитання. Я скачала довідку для чоловіка в червні вона має мокру печатку. Зара довідки що з дії так само і з сайту де можна її замовити довідка йде з цифровим підписом і не підлягає консульській легалізації і постанові апостиля. 1.Підкажіть підійде довідка з червня і чи можна її перекласти , якщо вона є і на той період відколи скачали не виїжали з Канади. 2.Чи потрібно запис у консульство щоб отримати цю довідку з консульства? Чи можна в живій черзі податися на цю довідку?
-
А что именно?)))
-
Чи працюють українські консульства за українським робочим календарем ? Хто знає точну інформацію?
-
Всі документи, які Ви додаєте, мають бути англійською або французькою. Перелік обов'язкових документів є на офіційному сайті, інші документи залежать від Вашого кейсу.
-
а якщо автокредит погасити перед тим як купувати житло? Як те що кредит на авто був та достроково сплачений вплине на кредитний рейтинг? І взагалі на що саме кредитний рейтинг впливає?
-
И еще один глупый вопрос если можно Бизнес лицензия это в том случае если у меня свой бизнес или что?)) просто если я работаю в стоматологии просто на рецепции Должна ли я просить у работодателя какую то копию лицензии ?