PR CUAET
-
Дякую)
-
Я подавала вже другий раз на ворк перміт на новий паспорт. Офіцер якогось милого продовжив до дії старого паспорту, що ніде не фігурував в заявці. Я десь три тижні тому написала лист через веб форму( де все описала і попросила перевірити ще раз) та прикріпила ще раз копію нового паспорту. Сьогодні прийшло повідомлення про зміни в кабінеті- заявка знову на розгляді і прийшов corespondece letter. Чекаю на final decision. Попробуйте теж написати у веб форму.
-
Спасибо, я думаю что если победит Трамп мы все же наверное останемся в Канаде, слишком много если и но, НО 🙂 если выиграет Харис то возможно мы все же попробуем. Грин Кард получить ( опять же если выиграет Харис ) возможно, есть разные варианты, если вы будете там с разрешением на работу, то шанцы есть и не плохие. Если честно, то это для меня действительно сложное решение, так как здесь уже освоились, а там все снова заново. Уже порядком все устали и проходить это все снова, это нужно прям приложить усилия, я думаю жена ( подсознательно ) желает победы Трампу. 😀 В принципе Канада мне нравится, у нас тут нет особо проблем… Даже что-то отложить получается… Но, как вы говорите, Америка всегда была на горизонте как конечная цель и я понимаю что это уже высшая лига и если появится возможность, нужно ее использовать. Но в любом случае сейчас у нас даже паролей этих нет, ждём пароли, следим за выборами и потом уже будем принимать решения.
-
Див. вище
-
Коротко про інформацію про ААІР отриману на семінарі: - Альберта планує ще розписати більш детально вимоги для отримання балів по спірних моментах дещо пізніше - Освіта, здобута в Альберті/Канаді дасть бали тільки якщо це найвищий рівень освіти здобутий- тобто якщо ви маєте бакалавра з дому, а тут закінчили коледж, то бали нарахують тільки за бакалавра - Освіта з Канади дає бали тільки якшо цей заклад має DLI number, тривалість та тип програми не впливає на ці бали. Професійні курси чи курси по вивченню мови- не підійдуть. - Загальний досвід роботи- не має часових рамок чи вимог для NOC, щоб він дав вам бали. Проте, цей пункт матиме значення тільки для тих, хто тільки приїхали і ще не мають достатньо досвіду в Альберті - Щодо балів за регульовані професії – потрібно мати підвтердження від ліцензуючої організації чи ліцензію. Професії з добровільним ліцензуванням теж підійдуть- наприклад Carpenter - Критерії до факторів, що дають бали по програмах не обов’язково будуть співпадати вимогам по аналогічним факторам для кваліфікації по програмах- наприклад щодо досвіду чи освіти. Вам треба одночасно кваліфікувати і щоб отримати бали і окремо умовам вашої програми - Не має значення яку ви програму обрали при реєстрації, якщо ви кваліфікуєте умовам інших програм, вас можуть також обрати по них. Цей вибір не впливає на ваші шанси, це просто для статистики - Відборів на пряму з Express Entry більше не буде. Для EE програм потрібно також реєструвати EOI- тепер це єдиний шлях для всіх worker programs. - Цього року відборів буде всього декілька, і вони будуть скоріше за все тільки в сферах Tourism and Hospitality та Healthcare. - Альберта зобовязана 85 % аплікацій виділяти на тих, хто має work permits ( тобто тільки 15 % тим, хто за межами Канади) згідно домовленості з федеральним урядом - Альберта очікує близько 100 тис реєстрацій в найближчі декілька місяців, на сьогодні заявок вже є біля 25 тис. - Високий бал- це не гарантія відбору, оскільки кожна вибірка матиме і додаткові фактори, які можуть вас дискваліфікувати або навпаки кваліфікувати для відбору.
-
www.facebook.com/share/ixL1m1qckVDh8HYJ/
-
Не успел за только лет )он если будет трогать то нелегалов ито не всех
-
Всіх програм ніхто закриє. Іммігранти заповнюють багато робочих місць, багато галузей на них і тримається. Щось не стоїть черга канадців на ферму, будову, кухню чи те саме прибирання. І консерватори теж це прекрасно розуміють. Після ковіду давали work permit і pr всім і вся. Бо під час пандемії був застій, а потім не було кому працювати. В інших провінціях не легше отримамати pr. Але ніхто і не говорив, що буде легко.
-
У радянському союзі національність писали лише батьків у свідоцтві про народження дитини, а дитина свою національність могла обрати чи по батьку чи по матері у 16 років, якщо національності були різні, коли оформлювались документи на паспорт громадянина. Національність, як правило, обирали за батьком.
-
Пункт відносно родичів, 100% є не справедливим. Його там взагалі не має бути. Але але але