PR CUAET
-
@OstapBosak
-
Скажайте своя анкету CUAET і заповнюйте такі самі
-
Це дуже цікаво. Вас пропустить далі, якщо Ви нічого там не впишите. В інстукції федералов пигуть, що потрібно податися, а .... Знайшов інформацію на сайті Квебека, що кто вже подався федералам, то отримає інструкцію від Квебека.
-
Доброго дня, можливо хтось знає як зробити довідку про несудимість в Естонії?
-
Хто підкаже як бути з подорожами? Старих паспортів вже нема, не памятаю коли куди їздила(
-
Наскільки я розумію ні, якщо за останні пʼять років не були там підряд півроку. Ніхто і знать не буде що у вас там є пмж.
-
За місто не знаю, а дівоче імʼя треба вказувати. Я змінила 27 років тому, але теж вказувала
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/germany.html
-
Доброго дня, комась треба довідка про несудимість з Єгипту?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, - чи потрібно отримувати довідку про несудимість від країни, в якій я маю ПМЖ, але сумарно провів в ній значно менше, ніж 6 місяців?
-
Так там вроді ніде не треба його вказувати, тільки закордонний
-
Якщо вказуєте його тоді так.
-
Раз на 10 так, але на ПР окрема біометрія від тої що на візи
-
Всем нужно сдавать биометрию заново после запроса. На ПР отдельно сдается
-
Як писав Остап, в списку є, але він ніколи не підгружає його. Якщо у вас айді картка - то можете закрузити, її не треба перекладати. Якщо книжка - на ваш розсуд (треба переклад)
-
А треба грузити Український внутрішній паспорт ?
-
Они чётко следуют правилам. Если нет в списке ***юродных, то ничего не выйдет. Всё делается строго по нормативным документам
-
Конечно
-
Маю таких же родичів тут, двоюрідну сестру. І думаю, що мабуть ні.
-
Як можна отримати сертифікат дю селексьйон, будь-ласка підкажіть хто знає, тому що допомагаю з онтаріо батькам які у квебеці
12 Jan 2024, 17:45
29086/474652
6 days ago