PR CUAET
-
А насправді проблема лише в тому, що Оберіг кривий і через недофінансування не підключений до більшості держреєстрів України.
-
Я не знаю,що вам відповісти,якщо чесно😅Своїм питанням ви загнали мене трохи в ступор 😅Мабуть,в даних?Але то не точно 😅
-
Якщо отримає ліцензію
-
ТІльки якщо все одно отримала ліцензію
-
Ну наприклад для AOS carpenter не є compulsory, то для подачі не потребує ліцензії, то людина отримає тих 10 балів чи ні?
-
Як зберегти аплікацію на комп’ютер?
-
Але подаватися можна по цій професії без ліцензії ? Чи краще просити у роботодавця оффер за посадою “Carpenter helper”, що є нижчою по ТЕER? Яка ваша думка?
-
Якщо у вас є ліцензія по регульованим професіях, таких як carpenter або ви є членом професійних організацій в таких професіях, там де це є умовою роботи- наприклад APEGA для інженерів
-
Якщо видає статус "Потребує уточнення", то з ним не можна отримати послуги в консульстві. А щоб уточнити, людина має особисто з'явитися в ТЦК. Наразі, так. Власне, тому й маємо окрему гілку та обговорюємо всі ці заяви з електронним підписом тощо )
-
Дуже дякую.
-
Так Ви написали, що ті професії яким не треба ліцензії, можуть також отримати 10 балів, чи я не так зрозуміла?
-
Так
-
Підскажіть, будь-ласка, мані ордер на дитячий паспорт робити на мое імʼя?
-
Чи будуть такі професії трейд мати якийсь пріоритет навіть якщо нижчі бали за інших людей, які не в трейд? Я так розумію, що шпаклівка теж не буде мати 10 балів, якщо нема ліцензії..
-
Тепер зрозуміла. Дякую ☺️
-
Подскажите, пожалуйста, вам уже приходил запрос на био? Вижу, что подача 1 числа
-
Вам уже приходила анкета на сертификат отбора от Квебек
-
Дякую!
-
О, до сертифіката ще далеко. Це коли федерали все погодять.
-
Если я правильно помню, то нужно создавать отдельный аккаунт для сайта с оплатами
12 Jan 2024, 17:45
Post 290910 of 386701
13 minutes ago