PR CUAET
-
По программе воссоединение семьи пока заявка рассматривается мы имеем легальный статус? Или нужно делать WP для пребывания пока еще не одобрили?
-
Ви на ПР себе подаєте чи батька?
-
Треба подовжувати або робити новий WP, поки заявка в обробці
-
Якщо ви шукаєте категорію, куди додати документ, то мабуть ось ця
-
Ми ще навіть біометрію не здавали, і число стоїть завтрашнє?!?
-
А хто може підказати, що б це значило? 🤔
-
У нас так же было, 26 сентября пришло, что 27 сентябрем медицина засчитана
-
Дякую за відповідь. Ви не звернули увагу чи швидко просувалася жива черга? Цікавить чи не треба буде туди ходити кожного дня, щоб потрапити? Бо прилечу на один день.
-
Ми були в пн 14 жовтня,на подачу паспорта,то люди чекали з 9 до 12(займали чергу)
-
За звичай підтвердження не приходить якщо слоти ловили за вас «наші люди» за $,тому що вони вказують свою пошту,а не вашу.Якщо ви самі ловили слот,тоді маєте напевно пам’ятати до якого консульства записувалися
-
Щиро дякую за відповідь 🙂
-
Всі, крім виключених з військового обліку (не знятих, а саме виключених). Таким особам доводиться ставити Резерв+ лише для отримання послуг в консульстві чи просто, щоб переконатися для себе, що в Оберіг дані внесені коректно. Якщо ви вже оновлювали дані в Резерв+, то Дія підтягне з Оберігу той саме документ, що й Резерв+.
-
Цього я не знаю бо в 11 вже вийшла
-
Супер дякую Це може бути свідоцтво про одруження минулого шлюбу, чи є якісь інші довідки? Я пам’ятаю наче, що можна з дії щось взяти.
-
Там вище писали що вже 25000 заявок взяли 302 людини,ви вірите що є якісь шанси?
-
Підкажіть будь ласка,де ви шукали спонсора?та яким складом сімʼї заїжджали ,або були самі?
-
Наприклад в мене одна скасована, потрібно було зробити зміну даних, наступна отримала номер на 3000 вищий ) тут не всі 25 тисяч унікальні
-
не завжди, я наприклад не памятаю де я зловила
-
Честно, я не знаю, что там норм, из того, что видела, то как правило АОР приходит вместе с БИО (если она оплачена была при подаче) у большинства людей подавшихся в мае так, но возможно есть вариации на тему….
-
Я не знаю для кого ця програма,зі мною працює людина здала англійський на 10 CLPIP і все одно 53 бали
12 Jan 2024, 17:45
290994/450601
34 minutes ago