PR CUAET
-
То есть медицина засчитана раньше био и это норм? 😯 Интересно. Спасибо за ответ. Продолжим наблюдение. Вообще с нашей аппликацией происходят странные вещи… Сначала не могли привязать к IRCC аккаунту, прошло 10 дней, попробовали добавить треккер без привязки акк. - получилось! Потом следом и привязали акк. через почти 2 недели!?! Хотя дается до 7 дней, а теперь вот это. Что-то тут не чисто. 👀
-
Привіт усім! Мене звати Вадим і я засновник даного чату. Це пост не про рекламу, а про наш власний досвід – перевірено на собі, точніше на нашому синові). По приїзду в Канаду, нашому сину легко далася англійська, як і українська мова (адже вдома ми раніше спілкувалися російською). Тому ми вирішили додати ще й вивчення французької. Особисто я шукав перевірені рекомендації серед учасників спільноти, і кілька людей порадили LANGUAGE HUB. На сьогодні ми задоволені як гнучкістю адміністрації, так і сучасним підходом викладача-репетитора. Син із задоволенням займається, виконує домашні завдання та з нетерпінням чекає наступного уроку. Сміливо рекомендую LANGUAGE HUB для вивчення англійської та французької мов!
-
Добрый день. Может ли быть такое, что, когда скачиваешь в форме и в форме 5406 100% указывала информацию НОД апплика был о детях, но в pdf-форме, как будто бы ничего не заполнила, кто-то сталкивался? И какие последствия могут быть? Не забракуют ли заявку?
-
💡💡💡 Шановні учасники групи! Хочу звернути вашу увагу на те, що купувати слоти – це просто викинуті на вітер гроші, адже вас ніхто не прийме з такими слотами. Прийняти можуть лише за слотами від найближчих людей, таких як мама, тато, чоловік, дружина, брат, сестра або діти. Слоти від сторонніх людей не приймаються — це 100% підтверджена інформація. Тому, будь ласка, не витрачайте гроші даремно. Також прошу вашої співпраці: якщо вам хтось пише в особисті з пропозиціями купити слоти або пропонує їх, повідомляйте, будь ласка, їхні контакти модераторам або власнику групи. Дякую за розуміння.
-
Спонсором були мої родичі . Їхав сам, один.
-
То у вас не плохо все складывается) пусть не сбавляют темп))) Ну а чудеса) есть общие моменты, а есть много - на усмотрение офицера) вот и усматривают)
-
Добрий вечір.Хтось може дати електронну адресу,куди можна писати в консульство?
-
У нас подача была 25 мая, аор пришел 3 октября, вместе с запросом на оплату био, и доп форму на дочь надо было еще заполнить. Оплатили и отправили заполненную форму. В трекере пишет, что все засчитано из этого. Далее био - Ин прогресс, бэкграунд чек - Ин прогресс, медицина завтра будет засчитана, а прислали сегодня. Так же еще одну форму, по запросу, надо заполнить на дочь и мне нужно отправить справку из одной страны ЕС, хотя я не жил там 6 или более месяцев. Чудеса… 🤷♂️