PR CUAET
-
Добрий вечір.Хтось може дати електронну адресу,куди можна писати в консульство?
-
У нас подача была 25 мая, аор пришел 3 октября, вместе с запросом на оплату био, и доп форму на дочь надо было еще заполнить. Оплатили и отправили заполненную форму. В трекере пишет, что все засчитано из этого. Далее био - Ин прогресс, бэкграунд чек - Ин прогресс, медицина завтра будет засчитана, а прислали сегодня. Так же еще одну форму, по запросу, надо заполнить на дочь и мне нужно отправить справку из одной страны ЕС, хотя я не жил там 6 или более месяцев. Чудеса… 🤷♂️
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, після заповнення форми IMM 0190 Documents checklist дана форма стає запаролена. У всіх так? Дякую!
-
Якщо ви особисто ловили то на вашу пошту має прийти повідомлення з підтвердженням,бо як поїдете в консульство не знаючи куди?В мене було що мені «допомагали» піймати слот,але підтвердження на пошту не було,а на сайті в Активні запити було вся інформація.Але нажаль так сталося що в день вильоту,компанія перевізник скасувала авіарейс,тепер намагаюсь сам піймати той слот
-
Дип.пошта де? Мені в Торонто у п'ятницю казали, що до кінця жовтня прийдуть паспорти
-
Вітаю! Я спочатку була трохи скептично налаштована на рахунок реєстрації в мовній школі Haven, але після декількох тижнів занять хочу поділитися своїми враженнями про групові та індивідуальні уроки : - заняття у мене проходять у вівторок після 17:30 (протягом 1 години) та в четвер о 18:30 — це дуже зручний для мене час. - У групі всього 4 людини, що мене дуже тішить, оскільки це дозволяє приділити більше уваги кожному учаснику. - Індивідуальні заняття ще більш цікаві та насичені. - Нам надсилають багато домашнього завдання, що допомагає краще засвоювати матеріал. - Я завжди можу поставити запитання та отримати розгорнуті відповіді як на індивідуальних, так і на групових заняттях. Практики багато, і теми добре закріплюються. - Є можливість домовлятися з волонтерами та обирати зручний час для занять. Загалом, я дуже задоволена і всім рекомендую мовну школу HAVEN усім. Відгук реальний - ось оплата курсу:
-
Стаді перміт і віза-різні речі. На стаді перміт вам потрібно онлайн подавати
-
Едмонтон.