PR CUAET
-
Дип.пошта де? Мені в Торонто у п'ятницю казали, що до кінця жовтня прийдуть паспорти
-
Вітаю! Я спочатку була трохи скептично налаштована на рахунок реєстрації в мовній школі Haven, але після декількох тижнів занять хочу поділитися своїми враженнями про групові та індивідуальні уроки : - заняття у мене проходять у вівторок після 17:30 (протягом 1 години) та в четвер о 18:30 — це дуже зручний для мене час. - У групі всього 4 людини, що мене дуже тішить, оскільки це дозволяє приділити більше уваги кожному учаснику. - Індивідуальні заняття ще більш цікаві та насичені. - Нам надсилають багато домашнього завдання, що допомагає краще засвоювати матеріал. - Я завжди можу поставити запитання та отримати розгорнуті відповіді як на індивідуальних, так і на групових заняттях. Практики багато, і теми добре закріплюються. - Є можливість домовлятися з волонтерами та обирати зручний час для занять. Загалом, я дуже задоволена і всім рекомендую мовну школу HAVEN усім. Відгук реальний - ось оплата курсу:
-
Стаді перміт і віза-різні речі. На стаді перміт вам потрібно онлайн подавати
-
Едмонтон.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошення на безкоштовний вебінар: Імміграція в Атлантичні провінції Канади Спікер: Яна Іванна Дідик (Yana Ivanna Didyk @barbican_ca) Організація: Barbican Immigration Telegram чат: t.me/prcuaet Тема вебінару: Можливості імміграції в Атлантичні провінції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: - Atlantic Immigration Program (AIP) - Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) - Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) Дата та час: - 📅 27 жовтня - 🔘 Edmonton: 4 PM - 🔘 Toronto: 6 PM - 🔘 Halifax та Nova Scotia: 7 PM Хто може брати участь: Вебінар призначений для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді або планує переїзд для спрощеного отримання постійного резидентства. Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах, що може значно полегшити процес імміграції. Реєстрація на вебінар:
-
Так у всіх "0", якщо дивитись через Активні запити на сайті. Веб-форма крива. Зателефонуйте в установи та спробуйте взнати, де на вас чекають )
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠! Привіт усім! Erlord Production та Ukrainian Students’ Society at University of Alberta готують театральну виставу - «Пролітаючи над гніздом зозулі»🔥! Відома історія злочинця, який потрапив до психіатричної лікарні, намагаючись втекти від рутинної роботи на фермі, оживе на сцені в нашій виставі👀. 📅Дата: 18 жовтня о 19:00 📍Локація: Horowitz Theatre at University of Alberta Посилання на квитки: www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest #реклама #театр #Едмонтон #ERLORD
-
Я так розумію, що "0" означає, що дані не підтягнулися. Бо в імейлі в тому самому полі чітко зазначена повна назва установи.