PR CUAET
-
Вибірка була у туризмі. Мінімальний бал був 70, це офіційна інформація з вуст гаверменту на зустрічі.
-
t.me/prcuaet/235356/340422
-
Вітаю, маю питання, якщо я подав на EOI заявку з старим ворк пермітом, який закінчується в грудні 25 року і подав одним з перших, але я зараз в процесі розгляду на новий ворк перміт +3 роки, варто скасовувати заявку на нього і чекати на ЕОІ з старим вп? Наскільки знаю якшо отримаю новий ворк перміт то треба заново подавати ЕОІ
-
Так немає у тому повідомлені ніякої інформації про вибірку, і про мінімальний бал. Лише якісь загальні питання
-
При чому паніка, погортайте в гору , консультант відомий, сьогодні в Едмонтоні була зустріч з різними консультантами от звідти з вами і поділились інформацією що було озвучено, до того ж потім ще написала консультант про що взагалі там говорили
-
Не знаю наскільки достовірна ця інформація, але ось такі цифри
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠! Привіт усім! Erlord Production та Ukrainian Students’ Society at University of Alberta готують театральну виставу - «Пролітаючи над гніздом зозулі»🔥! Відома історія злочинця, який потрапив до психіатричної лікарні, намагаючись втекти від рутинної роботи на фермі, оживе на сцені в нашій виставі👀. 📅Дата: 18 жовтня о 19:00 📍Локація: Horowitz Theatre at University of Alberta Посилання на квитки: www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest #реклама #театр #Едмонтон #ERLORD
-
Який? Той скріншот з інстаграму? Бог його знає, що то за консультант, і чи консультант це взагалі. Поки немає ніякої інформації на офіційному сайті, і гавермени ніколи нічого наказав до опублікування реальних цифр, нетреьа панікувати
-
Розгляд ВП зараз довгий, може Вас виберуть до отримання нового ВП. Додасте його вже з аплікацією. Сенс видаляти, коли новий вп тільки у розгляді?
-
(Це лише моя фантазія, і з реалями ніяк не пов'язана) Ну цікаво те, що навіть якщо прибрати ці бали, все одно теоретичні 60 балів з АОС, навіть мої колеги з канадською освітою пролітають😅
-
Кто нибудь знает есть ли хотя бы какие то намеки на продолжение срока этой программы
-
Та може варто тоді відмінити заявку на ворк перміт раз так, може все таки раз подав одним з перших то дасть хоть якусь перевагу?
-
Коли отримаєте новий, тоді новий EOI і будете робити. Поки не треба видаляти.
-
А родичі, освіта і ліцензія?🤷♀
-
Аа, це повідомлення, я його непобачив. Вибачаюсь за це
-
Даже не смотря на то, что работаю по старому ?
-
це Оттава(
-
Новий
-
А вп нужно добавлять последний полученный или тот, на который оформлялся син и с которым на работу устраивался?
-
Ні в якому разу не відміняти заявку на новий work permit. Вибирати будуть не тих, хто подав перший, а хто має пріоритетну професію і вищі бали
12 Jan 2024, 17:45
291061/431637
28 minutes ago