Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7166310792T Offline
    t7166310792T Offline
    PR CUAET Bot
    wrote on last edited by
    @Dima_Shumeyko [1948227010] заблоковано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    /ban @dima_shumeyko
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    І що?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Пока что всё идёт по моим прогнозам. 10 претендентов на одну номинацию)
    1 Reply Last reply
    0
  • t539339147T Offline
    t539339147T Offline
    Canniboy
    wrote on last edited by
    На роботі хтось ляпнув. Я передивився вже всі джерела офіційної інформації, і нічого не знайшов. Може, щось пропустив. Тому питаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5361938930T Offline
    t5361938930T Offline
    Jool
    wrote on last edited by
    Ви шукали офіційну інформацію і не знайшли? Тоді це плітки...Ви не шукали і не знайшли? - Це плітки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t443969884T Offline
    t443969884T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Еще в другой заявке типа пропустила про милитари🤨 они проверяют электронные формы? Или эти пдф? Думаю что просто коряво сохранилось, я эти формы проверяла раз 10 перед подачей🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t539339147T Offline
    t539339147T Offline
    Canniboy
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, ходять чутки, що приймають заявки по AOS тільки до кінця жовтня. Чи це офіційна інформація, або плітки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Пока что это снова догадки, нет никаких меседжей от федерального правительства. Кстати, когда они должны дать релиз о квотах?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Денис Рожанский
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t443969884T Offline
    t443969884T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Я могу написать пояснительное письмо об ошибках и прикрепить его?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1971131968T Offline
    t1971131968T Offline
    Man 111111111
    wrote on last edited by
    Приветствую! Интересует вопрос подачи по гуманитарной программе PR
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    можно. але не в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    pisskriis
    wrote on last edited by
    доброго вечора! Таке питання, чи можна якось записатись до консульства на розробку нового закордонного паспорта без всяких слотів, і щоб це було швидко?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    pisskriis
    wrote on last edited by
    а якщо паспорта взагалі немає, і я хочу робити новий? Всеодно через слот треба?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags