PR CUAET
-
Звісно. В Канаді тільки так
-
💡💡💡🛑🛑🛑🛑 Шановні учасники групи! Хочу звернути вашу увагу на те, що купувати слоти – це просто викинуті на вітер гроші, адже вас ніхто не прийме з такими слотами. Прийняти можуть лише за слотами від найближчих людей, таких як мама, тато, чоловік, дружина, брат, сестра або діти. Слоти від сторонніх людей не приймаються — це 100% підтверджена інформація. Тому, будь ласка, не витрачайте гроші даремно. 🛑Ніколи не передавайте чужим людям доступу до вашого електронного підпису від банків чи доступ до Дії🛑 Електронний підпис є юридично значущим аналогом вашого власного підпису. Якщо хтось отримає доступ до нього, він зможе підписувати документи чи виконувати дії від вашого імені, що може призвести до шахрайства або інших проблем. Також прошу вашої співпраці: якщо вам хтось пише в особисті з пропозиціями купити слоти або пропонує їх, повідомляйте, будь ласка, їхні контакти модераторам або власнику групи. Дякую за розуміння.
-
вы во 2й секции
-
Нет, Вы должны параллельно поддерживать свой легальный статус в Канаде (например, продлевая WP)
-
Тоді слот ловите і в консульство з пакетом документів.
-
Доброго вечора! Тобто як це немає нічого пов'язаного з Україною, а як же закордонний паспорт?)) Без актуалізованих даних в резерв+ НЕ приймуть. Для авторизації в резерв+ потрібен BankID, для цього потрібно відкрити рахунок в банку дистанційно, на сайті МЗС навіть список є, дивіться внизу сторінки у розділі "Дистанційне відкриття рахунку в банках-учасниках BankID НБУ" mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga Але як там проходить оновлення даних в Резерв+ для тих, хто вже давно не в Україні не підкажу
-
Підкажіть чи є перелік NOC по healthcare які ще можуть пройти по low wage? Працюю асистентом в клініці м.Калгарі
-
І тільки ж на мене така потрібна statutory declaration ? На дітей не треба?
-
так
-
Він був один в базі?
-
втрачений
-
Втрачений чи закінчився?
-
Добрый вечер,подскажите пожалуйста,при загрузке формы 0191,нужно загружать в один файл 2 страницы или в раздельные файлы? Спасибо
-
Вам знадобиться також підтвердження втрати паспорту
-
Реально, але кожна ситуація особлива і все що завгодно може бути
-
Ну так, в мене це всього "догадки" а у вас математика, ніяких ємоцій)))
-
зрозуміла, дякую
-
Всім привіт. 1996 році виїхав з України з того часу проживав за кордоном. Не має мене в ДІА чи банківської картки україни. Паспорт закінчується через рік. Шо можно зробити?
-
Привіт! Відкрити рахунок в банку дистанційно і отримати можливість авторизуватися а резерв+ через bankid, оновити дані в резерв+, записатися в е-чергу на виготовлення нового паспорта
-
А по какому направлению?
12 Jan 2024, 17:45
291174/435635
2 minutes ago